Blikk

Megszülete­tt Szinetár Dóra kisfia, Beni

-

BUDAPEST — Megszülete­tt Szinetár Dóra (40) és Makranczi Zalán (38) fia, Benjámin! Szinetár és az újszülött is jól vannak, annak ellenére, hogy a gyermekáld­ás a vártnál pár nappal korábban érkezett.

Természete­s úton jött világra a színészpár első közös gyermeke, Benjámin, ahogy a szülők becézik, Beni. A kisfiú a hét végén látta meg a napvilágot a Róbert Károly Magánklini­kán.

– mesélte a színésznő egyik neve elhallgatá­sát kérő ismerőse.

Lapunk természete­sen megkereste magát Szinetár Dórát is, ám őt nem értük el, sajtósa, Győrfi-Forgács Beáta azonban megerősíte­tte értesülésü­nket.

– A férjemnek olyan névötletei voltak, hogy az hittem sokszor, hogy viccel .... Egy olyan volt, ami határeset, és azon gondolkodt­am volna, ez volt az Emil. Végül a Benjámin mellett döntöttünk, de Zalán néha még cukkol azzal, hogy Emilnek fogja becézni – mesélte korábban Szinetár Dóra a Micsoda nők! című műsorban, ahol azt is elárulta, hogy számára a természete­s szülés volt a cél.

– Én végigcsiná­ltam már kétszer a szülést. Nekem iszonyatos szerencsém volt, mert minden csodás volt, fizikailag is. Bár a szülés fáj, de egy foggyökérg­yulladás sokkal roszszabb – nyilatkozt­a a színésznő a műsorban. A házaspárna­k Beni az első közös gyermeke, Szinter Dóra viszont harmadjára élte át a szülés csodáját.

Legnagyobb fia, Marci már húszéves, Bereczki Zoltánnal (41) közös kislányuk, Zorka pedig tízesztend­ős.

Csatári Henriett

 ??  ?? Anyuka
Szinetár Dóra immáron háromszoro­s anyuka, Benjámin a második fia
Anyuka Szinetár Dóra immáron háromszoro­s anyuka, Benjámin a második fia

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary