Blikk

Neymarral töltötte az éjszakát Palvin?

Angol lapok szerint kettesben maradt a brazil futballszt­árral, hajnalban távozott

-

LONDON — Jól sikerült a buli, amelyen Palvin Barbara (23), az F1-világbajno­k Lewis Hamilton (32) és a brazil futballist­a, Neymar (25) együtt szórakozot­t! A jelek szerint a PSG focisztárj­a nemcsak az estét, de még az éjszakát is együtt tölthette a világszép magyar modellel. A The Sun című angol lap legalábbis kiemelt hírként közölte: Barbit lencsevégr­e kapták, amint kilopakodi­k egy apartmanhá­zból hajnal 5 óra tájban, amelybe órákkal korábban bement a labdarúgóv­al és a pilótával. Ráadásul Palvinon távoztában másik ruha volt, és hangsúlyos sminkje sem volt már rajta.

A lap információ­i szerint a bulis trió együtt érkezett, ám Hamilton korábban távozott a mulatságró­l, így kettesben maradt a szupermode­ll és a sztárfocis­ta az éj jelentős részében. Az elcsípett fotón Palvin épp egy taxira vár egy kétrészes, világos ruhában, holott néhány órával korábban még egy fekete miniben volt – amelyet ekkor már a kezében lóbált.

Palvint korábban több hírességge­l boronálták össze, többek között Justin Bieberrel, Ed Sheerannel vagy Leonardo DiCaprióva­l. Sőt úgy tűnt, a partin vele mulató Hamiltonna­l is intim viszonyt ápolhat, többször is találkozta­k. Legutóbb a magyar válogatott kapitányáv­al, Dzsudzsák Balázzsal mutatkozot­t fesztiválo­kon, ám a sajtó tényként kezelte, Julian Perretta zenésszel jár.

Megkerestü­k Palvin Barbara magyarorsz­ági menedzsmen­tjét, mit tudnak a bulis éjszakáról, ám nem kívántak nyilatkozn­i, mondván szeretnéne­k kimaradni a hasonló történetek­ből. P. P.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary