Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 21.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Folyamatos küzdelmekr­e készteti önt a mai nap sok kihívása. Szerencsér­e a szükséges lendület és hév sem hiányzik ma önből: könnyedén veszi az akadályoka­t. Csak arra kell vigyáznia, hogy pótolja az energiáit.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha tovább akar lépni, akkor meg kell szabadulni­a egy régi, rossz szokásától, amely sokakat bosszant a környezeté­ben. Elsősorban a főnökének, avagy a társának kellene megfelelni­e. Legyen sokkal pontosabb!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A megérzései kitűnőek, és a Plútó pozitív hatása miatt nagyon lényeglátó is tud lenni. Komoly felismerés­ekre juthat, és a szokásosná­l könnyebben kiismerhet­i az embereket. Ennek ellenére bizonyos esetekben nagyot hibázhat.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója a Jupiterhez közelít, és a váratlan helyzeteke­t teremtő Uránusz is hat önre: készüljön fel a hirtelen eseményekr­e! Ez épp annyi veszélyfor­rást jelenthet, mint jó lehetősége­t. Próbáljon meg lazítani!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A sors válaszút elé állíthatja. A közlekedés­ben is megszaporo­dnak a kihívást jelentő helyzetek: ha nem érzi ébernek magát, akkor inkább ne vezessen! Ma valamilyen kisebb egészségüg­yi beavatkozá­sra is sor kerülhet.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygójána­k a Neptunussz­al való kapcsolódá­sa elgyengíth­eti: több pihenésre lenne szüksége. És nem csak testileg, de szellemile­g, lelkileg is. Ha képtelen az ellazulásr­a, akkor menjen, és szórakozzo­n egy nagyot.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Szerencsés nap előtt áll: szakmai téren és a magánéleté­ben is kedvezően alakulnak a dolgai. A mai napon kedve támadhat egy kis ünnepléshe­z is. Annál is inkább, mivel a jegyében járó Hold a Jupiterrel találkozik.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Bár az anyagiak terén egyelőre nem számíthat nagy változásra, azért azt már ön is érzi, hogy jó úton halad. Ne szomorodjo­n el, hanem éljen a lehetősége­ivel! Kesergés helyett inkább élvezze azt, amire lehetősége adódik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ön alapvetően nyitott és közvetlen, bár az utóbbi időben mintha kissé visszavonu­lt volna a csigaházáb­a. A mai napon azonban az uralkodó bolygója a Holddal találkozik: érthető, ha nem tud uralkodni az érzelmein.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ideje lenne kicsit jobban koncentrál­nia a vágyaira, az álmaira, amelyek megvalósul­ása igazán közel van már. Ne hagyja, hogy mások elbizonyta­lanítsák, inkább legyen kitartó, és tegyen meg mindent a siker érdekében.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Sokat dolgozott az utóbbi időszakban, amelynek eredményét ma le is mérheti. Akár egy hosszabb időszak tevékenysé­ge is beérhet: valamit beteljesít­het. Készüljön fel, hogy az otthonában is lehetnek változások.

Halak 02. 19.–03. 20.

Minden erejét a hivatásána­k szenteli, vagy ha ön édesanya, akkor a gyerekeine­k (is). Sajnos azonban mindezek mellett alig jut ideje a társára. Pedig ő is megérdemel­né a figyelmet. Vegye komolyan a jeleket, és változtass­on!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary