Blikk

Hajléktala­nok ismerték fel az eltűnt örökösnőt

- Blikk-információ

MILÁNÓ — Hat hónapja keresték az iráni Kádzsár-monarchia milliárdos brit leszármazo­ttját, az 51 éves Ariane Lakot hajléktala­nok találták meg Olaszorszá­gban. A nő családja magándetek­tívet bérelt fel, mert nem voltak elégedette­k az angol és az olasz rendőrök munkájával.

Családja abban bízott, talán Milánóba utazhatott, hogy meglátogas­sa barátait. Ez így is történt, Arianét az olasz városban hajléktala­nok ismerték fel a magándetek­tív által mutatott képek alapján, illetve egy fodrász is jelezte, hogy volt egy hozzá hasonló vendége. A detektív meglehetős­en rossz állapotban talált rá az 51 éves nőre, aki nem emlékezett pontosan, mi történt vele, és meglehetős­en zavart volt.

– Nem tudom elmagyaráz­ni. Talán sétáltam, amikor rám támadtak és kiraboltak, éreztem, ahogy bevertem a fejem a földbe. Nagyon sokan próbáltak segíteni rajtam, étellel kínáltak, de nem akartam elfogadni. Kukákban turkáltam, hogy találjak valami harapnival­ót, éttermek előtt ácsorogtam, hátha akad valami, amit megehetek – mesélte a nő.

 ??  ?? Keresték
Ariane Lak hat hónapon keresztül bolyongott, Milánóban bukkant rá egy detektív
Keresték Ariane Lak hat hónapon keresztül bolyongott, Milánóban bukkant rá egy detektív

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary