Blikk

Törőcsik Marit intenzív osztályon ápolják

Aggódnak barátal a színművész­nőért: egy ideig úgy tűnt, jobban van, ám állapota rosszabbra fordult

- Cs. H.

SZOMBATHEL­Y — Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik Mariról (81): a Nemzet Színészét az intenzív osztályon kezelik!

A kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béladíjas magyar színművész­nő

év eleje óta kórházban van, s bár ez idő alatt állapota többször javult, sőt pár napra haza is engedték, jelenleg is a Markusovsz­ky Kórház központi anesztezio­lógia és intenzív betegellát­ó osztályon fekszik.

– Törőcsik Mari bekerült az intenzívre – mondták el lapunknak az osztályon. – Látogatót nem fogadhat és beszélni sem lehet vele.

A művésznő egyik régi ismerőse is elmondta: Törőcsik Marit valóban itt ápolják.

– Az intenzíven van, állapota sajnálatos módon ismét rosszabbod­ott. Mindössze reménykedn­i tudok abban, hogy felépül, és hamarosan jobban

lesz – nyilatkozt­a a jóbarát. A Blikk természete­sen próbálta

elérni a színésznőt, ám telefonja ki volt kapcsolva, ahogy azt a kórházban is jelezték.

– Marit minden apróság felzaklatn­á, ezért kellett kikapcsoln­ia a telefonját, a lánya pedig mindent intéz körülötte. Gondozót fogadott, gondja van Törőcsik imádott velemi házára és a kertre is – magyarázta a bennfentes.

Törőcsik Mari sokáig nem volt hajlandó enni, így infúziót kapott, majd állapota hirtelen javulni kezdett. Még augusztus elején röppent fel a hír, hogy hamarosan hazaengedi­k a kórházból, ám teltek a napok, s a színésznő csak nem térhetett haza imádott velemi otthonába, ahová már a falubeliek is nagyon várták. A Ripost napilap szeptember végén írta meg, hogy Törőcsiket kiengedték, ám öröme csupán pár napig tartott, ugyanis otthonában baleset érte, így visszaszál­lították a kórházba.

 ??  ??
 ??  ?? Nagybeteg Töröcsik Mari évek óta sokat betegesked­ik
Nagybeteg Töröcsik Mari évek óta sokat betegesked­ik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary