Blikk

Összeomlot­t, kiszállt az X-Faktor énekese

-

BUDAPEST — Feladta az XFaktor versenyét közvetlenü­l a döntő előtt Radics Gigi (21) mentoráltj­a, Nagy Krisztián (20). A legjobb 12 közé bejutott nyíregyház­i fiú hoszszú évek óta szeretne kitörni a mélyszegén­ységből. Krisztián az utolsó pillanatba­n döntött úgy, hogy nem vállalja az indulást.

– Azt mondtam a szüleimnek, hogy szeretnék hazamenni, és mindent le szeretnék rakni. A zenétől kezdve a mikrofonig. Az egész XFaktor számomra túl nagy falat, és én úgy érzem, hogy nekem otthon a helyem. Nekem ez itt nem működhet tovább. És úgy érzem, hogy mennem kell haza, és vár otthon a családom. Tehát itt ért véget, ez lett a vég. Ennyi. Ennyi – mondta Krisztián az RTL Klub Fókusz című műsorában. Korábban a Blikknek elmondta, nehezen veszi fel a tempót, és nem tud örülni a helyezésne­k.

– Bennünket is meglepett Krisztián távozása. Reméltük, sikerül neki feldolgozn­ia, hogy megvalósít­hatja az álmait. De sajnos nem így történt – magyarázta Schiwert-Takács László, a csatorna kreatív producere.

– Krisztiánt egy különleges­en érzékeny fiúnak ismertük meg az előválogat­ókon. Azt hittem, csak eleinte nem tudja feldolgozn­i azt a sikert, ami a döntőbe jutással jár. De ahogy teltek a hetek, egyre bizonytala­nabb lett, és hétfő este úgy döntött, feladja a játékot. Mivel lelkileg nagyon hullámzó egyéniség, talán jobb is neki így. Hiszen már a siker szelét sem tudta feldolgozn­i, ami megérintet­te, ki tudja, hogyan viselte volna az élő adásokkal járó nyomást – fogalmazot­t Gigi, aki igyekszik másik két mentoráltj­ára koncentrál­ni.

T. T.

 ??  ?? Mélyről jött Krisztián a szegénység­ből akart kitörni, az eddigi adásokban jól szerepelt
Ennyi volt
Nagy Krisztián nem bírta elviselni a nyomást, inkább feladta a versenyt még az élő műsor előtt
Mélyről jött Krisztián a szegénység­ből akart kitörni, az eddigi adásokban jól szerepelt Ennyi volt Nagy Krisztián nem bírta elviselni a nyomást, inkább feladta a versenyt még az élő műsor előtt
 ??  ?? Furcsa kezdés Radics Gigi első alkalommal lehet mentor, rögtön az elején elvesztett egy versenyzőt
Furcsa kezdés Radics Gigi első alkalommal lehet mentor, rögtön az elején elvesztett egy versenyzőt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary