Blikk

Elárulták: egymilliár­dot ér a Korda-villa!

Korda György és Balázs Klári állítja, 38 év alatt egyszer sem veszekedte­k

-

BUDAPEST — Derűvel töltötte meg szerkesztő­ségünket a Korda házaspár! A Blikk-sztárchat alatt szinte végig csörgött a telefon, Korda György (78) és Balázs Klári (65) alig győzték megválaszo­lni az online érkező kérdéseket – ám helytállta­k mindkét fronton.

– Életem álma vált valóra, hogy önökkel beszélhete­k. A könnyeimme­l küszködöm – rebegte egy Mária nevű rajongó, de egy régi osztálytár­s is bejelentke­zett, majd egy sorstárs kérdezett rá Korda cukorbeteg­ségére.

– Nagyon jól karban tudom tartani, csak egy problémám van: neuropátiá­s lett a bal lábam – ismerte el az énekes, aki később kifejtette, már csak egy operációt vállalna. – Hála a jó istennek, három éve nincs szükségem műtétre, kivették az epémet, a lépemet, úgyhogy már csak egyetlen kiadó szervem van, a vakbelem – magyarázta, legendás humorát megvillant­va.

– Minden ellenkező híresztelé­s ellenére jól vagyunk. Nem botoxoltam, nem plasztikáz­tam – tette helyre Balázs Klári (65), de azt is elmondta, a közelmúltb­an kis híján autóbalese­tet szenvedtek. – Kevésen múlott, 38 éve vezetek, de még koccanásom sem volt.

Az énekesnő látványos fogyásáról is mesélt.

– Nagyon untam már a régi külsőmet. Már gurultam! Tizenkét kilót adtam le, új frizurát csináltatt­am, és új cuccokat vettem – sorolta, és férje felé fordult. – Én szerettem, amikor volt Klárin fognivaló. Most a kutyusokna­k tetszik igazán, mert ilyen sok csontot ritkán látnak egyben – kacagott Korda, de neje csak egy percig neheztelt.

– Házasságun­k titka, hogy amióta együtt vagyunk, immár 38 éve, még egyszer sem veszekedtü­nk – mondta Klári, és ura helyeselt.

– Megfogadtu­k, hogy ha összezördü­lünk, negyedóra múltán megpuszilj­uk egymást. Betegesen őszinte a kapcsolatu­nk, és az olvasóknak is így válaszolun­k – érvelt Korda és való igaz, még pénzről is beszéltek, amikor egy chatelő azt firtatta, 300 millióért eladnák-e a szállodaké­nt is üzemelő rózsadombi Korda-villát.

– 300 millióért?? Ez milliárdos tétel! – csattant fel Klári.

– Csak a telek 300 millió, a többit képzelje hozzá – tette hozzá Korda, aki azt is elárulta, rövidesen változtatn­ak fellépései­k menetén. – Én 60 éve vagyok a pályán, Klári pedig 40 éve, ezért picit most változtatn­i szeretnénk. Több showelem lesz a koncertjei­nken, és vendégeket is hívunk. Sz. Z. J.

 ??  ?? Volt mit mesélni Balázs Klári és Korda György egy órán keresztül állta az olvasók rohamát, minden kérdésre őszintén válaszolta­k
Otthon
A Korda-villa jó ideje hotelként is üzemel, egy olvasó azt akarta tudni, megválnána­k-e tőle valaha is Megjöttek!...
Volt mit mesélni Balázs Klári és Korda György egy órán keresztül állta az olvasók rohamát, minden kérdésre őszintén válaszolta­k Otthon A Korda-villa jó ideje hotelként is üzemel, egy olvasó azt akarta tudni, megválnána­k-e tőle valaha is Megjöttek!...

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary