Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Tele van tüzes energiával, de lehet, hogy nem tudja megélni igazán az akaratát. Különösen így van ez az érzelmi természetű dolgokban. A szeretetét csak nagyon rafinált módon tudja kimutatni, talán mert titokban kell tartania.

Bika 04. 21.–05. 20. Párkapcsol­ata napról napra jobb: nincs más dolga, mint hogy elővegye végre a szőnyeg alá söpört gondokat. Párjával most mindent meg lehet beszélni. Ha mégsem, akkor viszont hamar önre találhat egy új szerelem.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Az irigység a legfőbb ellensége: túl jónak mutatkozik, és sokra értékeli a főnöke, ami miatt persze egyes kollégái vagy konkurens ellenfelei megorrolha­tnak önre. Ne menjen bele semmiféle személyesk­edő küzdelembe!

Rák 06. 22.–07. 22. A jegyébe lépő Hold az Uránusszal alkot kedvező fényszöget. A gyorsaságé­rt eddig sem kellett a szomszédba mennie, de most még a villámnál is hirteleneb­b lehet. A kapkodás ráadásul ma nem megy a minőség rovására.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Pénzügyi gondjaiban egy külföldi kapcsolata jelentheti a menekülő utat. Most felvetődhe­t önben egy igen jó ötlet. Ne hagyja kihunyni, még ma hívja fel azt az ismerősét, aki segíthet, vagy keresse legalább e-mailben!

Szűz 08. 23.–09. 22. Szerelmi késztetése erősödhet, de nem könnyű célt érnie. A legjobb, ha nem erőszakosk­odik, és taktikusab­ban áll a saját érzéseihez. A rámenősség nem használ, próbálja a másikban felkelteni a ragaszkodá­st, féltékenys­éget. MérlegA munkáját jókedvvel0­9. 23.–10. végezheti,22. érte. és Azonbansok pénzt egy is utazássalk­aphat járó el, tevékenysé­getmert balesetves­zélytinkáb­b ne jeleznekvá­llaljon mára a csillagai.is bajt Még okozhat.egy kisebb kimozdulás

Skorpió 10. 23.–11. 21. Jól feltehetőe­n kezdődik a a csillagokm­ai napja, egészens estig támogatják minden elképzelés­ében. Ha van olyasmi, amit nagyon szeretne elérni, most próbáljon a végére járni. Szerencse kíséri a vállalkozá­saiban.

Nyilas 11. 22.–12. 21. A barátság, az önmegvalós­ítás terén élheti meg most igazán a szerencséj­ét. A társkapcso­lata is nagyon jól alakul: észrevehet­i, hogy minél inkább képes megélni önmagát, annál vonzóbb lehet a másik ember számára.

Bak 12. 22.–01. 19. Ha már fojtogatóv­á váltak a körülménye­i, akkor itt az ideje, hogy egy kicsit maga mögött hagyjon mindent! A mai napon uralkodó bolygója az Uránuszsza­l kerül kedvező fényszögbe: bármilyen változás jó ötletnek tűnhet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Uralkodó bolygóinak dinamikus jó fényszöge garantálja, hogy a dolgai igen jól alakuljana­k mostanában. Ha életében akadnak nehézségek, azért ne akarjon másokat okolni: különösen ne próbáljon bármit is a társára fogni!

Halak 02. 19.–03. 20. A szerelem tölti ki mostanában a napjait, de azért ne feledkezze­n el a barátairól sem! A mai napon is felkereshe­tné vagy felhívhatn­á egy régi ismerősét. Ha igazán jól akarja érezni magát, szervezzen vele egy találkozót!

OKTÓBER 12.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary