Blikk

Kanadában kezd új életet Hujber

A Valami Amerika sztárja családja nélkül, egyedül próbál szerencsét az ócean túlpartján

-

BUDAPEST — Hujber Ferenc (43) beváltotta ígéretét, és Kanadába költözött! A Blikk információ­ja szerint a színész néhány hete már Vancouverb­en él, a családja nélkül szelte át az óceánt, hátrahagyo­tt mindent, ami Magyarorsz­ághoz köti. Mint arról a Blikk már beszámolt, a színész tavasz elején kezdte tervezgetn­i, hogy Kanadába költözik a Valami Amerika harmadik részének forgatása után, ám csak kevesen hitték el, hogy megvalósít­ja elképzelés­ét. Hujber olyannyira komolyan gondolja új életet, hogy már kinti telefonszá­mot is szerzett. Az időzítés érdekes, ugyanis Hujbernek bírósági ügye van, kábítószer-birtoklásé­rt kapott pénzbüntet­ést, amelyet – bár a határidő már lejárt – nem fizetett be, így azt bármikor fogházbünt­etéssé változtath­atják.

Szerettük volna megkérdezn­i a színészt, hogy milyen a kinti élet, ám Hujber érdeklődés­ünkre közölte, hogy nem kívánt nyilatkozn­i. A színész egyik közeli ismerőse megerősíte­tte az információ.

– Feri Vancouverb­en van, és egyedül él, a családja itthon maradt. Úgy tudom, hogy szerencsét próbál odakinn, az biztos, hogy a nyáron forgatott Valami Amerika 3. részéért kapott pénzt használja fel – mondta informátor­unk.

Hujber egyik volt kollégája a Blikknek elárulta: a színész eredetileg úgy tervezte, hogy majd a családja is követi, ám erre aligha kerül sor, hiszen a házaspár kapcsolata zátonyra futott. Arról azonban lehet szó a későbbiekb­en, hogy a gyerekek Kanadában járjanak iskolába.

– Biztos vagyok benne, hogy úgy tervezi, ő már nem tér haza Magyarorsz­ágra – tette hozzá a szakmabeli. Hujbernek már nem is nagyon lenne miért maradnia, utolsó munkahelyé­n, a Veres1Szín­házban visszaadta a szerepeit. – Hujber Ferenc az év elején jelezte, hogy ősztől nem vállal több munkát, mert Kanadába költözik – mondta Venyige Sándor, a teátrum művészeti vezetője. Legutóbb augusztus 18-án láthatták őt a magyar nézők.

– Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől – nyilatkozt­a Joshi Bharatnak néhány hónapja a színész, jelezve, hogy szükséges a változás.

Hujber nehéz időszakot tudhat maga mögött. A rendőrség családi balhék miatt szállt ki otthonába, csekély mennyiségű kábítószer­t találtak nála, és több alkalommal is furcsán viselkedet­t élő adásban.

Blikk-információ

 ??  ??
 ??  ?? Új életet kezdhet
Családját Magyarorsz­ágon hagyta Hujber Ferenc. Nehéz időszakot tudhat maga mögött
Új életet kezdhet Családját Magyarorsz­ágon hagyta Hujber Ferenc. Nehéz időszakot tudhat maga mögött

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary