Kórházban kezelik az X-Faktor után

Az énekes a Blikknek elárulta, szerinte csak átmeneti állapot, fog még énekelni

BLIKK - - Címlap -

A fiatal énekes kedd este közölte a csatornával, hogy nem tudja vállalni az élő adásokat, otthagyja a tehetségkutatót. Krisztiánt azóta egy vidéki kórházban kezelik, de ígéri, visszatér még a színpadra!

BUDAPEST — Pszichiátriai osztályon kezelik az X-Faktor e héten kilépő versenyzőjét, Nagy Krisztiánt (20) – értesült a Blikk. A tehetség az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem vág bele a műsor döntőjébe, úgy érezte, nincs elég ereje a versenyhez. Szerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, hogy Nagy feladta a versenyt. A Blikk egy vidéki kórházban megtalálta a fiatal énekest, aki elmesélte lapunknak kálváriáját, de ígéri, viszszatér még a színpadra.

– Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak – árulta el Nagy, akinek lelki és fizikai egyensúlyát gyógyszeres kezeléssel igyekeznek helyreállítani az orvosok.

– Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakban is szükségem lesz gyógyszerekre, mert elég labilis az idegrendszerem, és a depresszióra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozni a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert. Egyelőre a gyógyulásra koncentrálok, rengeteget pihenek, és igyekszem nem gondolni rossz dolgokra – mondta Krisztián, akit felépülésében a családja is támogatja.

– A családom mellettem áll, mindennap látogatnak, és jelenlétükkel erőt adnak a gyógyuláshoz. Bevallom, még most is van, hogy úrrá lesz rajtam a félelem, ami a felkészüléssel járt, de már egyre jobban tudom kezelni. Hálás vagyok a tehetségkutató munkatársainak, hogy megadták nekem az esélyt, de én erre alkalmatlan vagyok. Nem adom fel az álmaimat, de nem mindenáron küzdök értük – sóhajtott Nagy, aki a kórházi ágyán, a körülmények ellenére is bizakodva tekint a jövőbe. Tervei szerint amint kiengedik, munkát keres, és reméli, nemcsak a vendéglátásban, de a színpadon is megtalálja majd a helyét. T. T.

Tehetség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.