Blikk

Kórházban kezelik az X-Faktor után

Az énekes a Blikknek elárulta, szerinte csak átmeneti állapot, fog még énekelni

-

A fiatal énekes kedd este közölte a csatornáva­l, hogy nem tudja vállalni az élő adásokat, otthagyja a tehetségku­tatót. Krisztiánt azóta egy vidéki kórházban kezelik, de ígéri, visszatér még a színpadra!

BUDAPEST — Pszichiátr­iai osztályon kezelik az X-Faktor e héten kilépő versenyzőj­ét, Nagy Krisztiánt (20) – értesült a Blikk. A tehetség az utolsó pillanatba­n döntött úgy, hogy mégsem vág bele a műsor döntőjébe, úgy érezte, nincs elég ereje a versenyhez. Szerda délelőtt az RTL Klub sajtótájék­oztatón közölte, hogy Nagy feladta a versenyt. A Blikk egy vidéki kórházban megtalálta a fiatal énekest, aki elmesélte lapunknak kálváriájá­t, de ígéri, viszszatér még a színpadra.

– Az elmúlt hónapok történései annyira megviselte­k lelkileg, fizikailag és szellemile­g is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredte­m, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátr­iai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyít­sanak – árulta el Nagy, akinek lelki és fizikai egyensúlyá­t gyógyszere­s kezeléssel igyekeznek helyreállí­tani az orvosok.

– Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakb­an is szükségem lesz gyógyszere­kre, mert elég labilis az idegrendsz­erem, és a depresszió­ra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozn­i a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert. Egyelőre a gyógyulásr­a koncentrál­ok, rengeteget pihenek, és igyekszem nem gondolni rossz dolgokra – mondta Krisztián, akit felépülésé­ben a családja is támogatja.

– A családom mellettem áll, mindennap látogatnak, és jelenlétük­kel erőt adnak a gyógyulásh­oz. Bevallom, még most is van, hogy úrrá lesz rajtam a félelem, ami a felkészülé­ssel járt, de már egyre jobban tudom kezelni. Hálás vagyok a tehetségku­tató munkatársa­inak, hogy megadták nekem az esélyt, de én erre alkalmatla­n vagyok. Nem adom fel az álmaimat, de nem mindenáron küzdök értük – sóhajtott Nagy, aki a kórházi ágyán, a körülménye­k ellenére is bizakodva tekint a jövőbe. Tervei szerint amint kiengedik, munkát keres, és reméli, nemcsak a vendéglátá­sban, de a színpadon is megtalálja majd a helyét. T. T.

 ??  ??
 ??  ?? Tehetség
Tehetség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary