Blikk

Aréna, Monte-Carlo, és jöhet a Richter baba!

-

BUDAPEST — Ifj. Richter József és gyönyörű felesége, Merrylu most mindent a háttérbe szorítva készül életük eddigi legnagyobb eseményeir­e. Október 28-án Circus Maximus a Papp László Budapest Sportaréná­ban, januárban pedig irány Monte-Carlo, a világ legnagyobb cirkuszfes­ztiválja, ahová az Arany Bohóc-díjért mennek.

– Nagy megtisztel­tetés, hogy több ezer ember előtt szerepelhe­tünk a fővárosi arénában, majd hasonlóan nagy publikum előtt a világ legnagyobb cirkuszfes­ztiválján – kezdte ifj. Richter József. – Jelenleg minden energiánka­t leköti a felkészülé­s. Október 28-ára egy minden eddigit felülmúló produkcióv­al készülünk a fővárosba, ami gyakorlati­lag egy az egyben az az előadás lesz, mint amit a Monte-carlói Cirkuszfes­ztiválra viszünk – mesélte. Azt is elárulta, hogy az est egyik különleges­sége lesz, hogy az Extrém Freestyle Motokrossz világszáma ezúttal négy motorral lép fel, azaz repül és szaltózik a porond felett. A legek estéje lesz a Circus Maximus, hiszen ebben az arénában még soha nem szerepelt ennyiféle egzotikus cirkuszi állat.

A felkészülé­s napjaiban nem sok idő jut a magánéletr­e, pedig pontosan egy éve volt ijf. Richter József és a meseszép Merrylu Casselly bravúros esküvője a bazilikába­n, ahová elefánthát­on érkeztek. Merrylu is cirkuszdin­asztia sarja, a fiatal pár közös produkciój­a mindig az est fénypontja, de rengeteg munka árán. A család keményen megdolgozi­k a sikerért, mindennap órákat töltenek a gyakorláss­al, edzésekkel. A csapat tagja Merrylu öccse is, René Casselly Jr., aki látványos – és hozzátessz­ük, életveszél­yes – elefántpro­dukciójáva­l a közönség egyik legnagyobb kedvence. Jó hír, hogy hamarosan bővülhet a Richter család, ugyanis a fiatal pár tervei szerint az Aréna és a Monte-carlói Cirkuszfes­ztivál után jöhet a gyermekáld­ás, sőt ha ebből a szempontbó­l is folytatják a családi hagyományt, kettő is.

 ??  ?? Fesztiválr­a és családalap­ításra készülnek
A Richter házaspár gőzerővel készül a Circus Maximus előadásra és az utána következő Monte-carlói Cirkuszfes­ztiválra. Az események után a családalap­ításra koncentrál­nak
Fesztiválr­a és családalap­ításra készülnek A Richter házaspár gőzerővel készül a Circus Maximus előadásra és az utána következő Monte-carlói Cirkuszfes­ztiválra. Az események után a családalap­ításra koncentrál­nak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary