Blikk

Weisz Viktor újraéleszt­ette saját kislányát

- F. F.

BUDAPEST — Újraéleszt­ette kislányát Weisz Viktor (37). A Voice egykori énekese a megdöbbent­ő történetet a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban osztotta meg. – A kislányom félrenyelt egy ételt, és elájult tőle. Újra kellett éleszteni, ezt én tettem meg, és akkor éreztem meg annak a súlyát, hogy apa vagyok – árulta el Viktor. Az eset akkor történt,

amikor a kislány hét hónapos volt.

A műsorban Ördög Nóri könnyes szemmel kérdezte az édesapát a részletekr­ől.

– Egy banánt evett, akkor a fogai már rendben voltak, és leharapott egy darabot a banánból, majd ment, és játszott a szőnyegen. Utána rám nézett, és felakadt a szeme. Akkor nem volt mit tenni, elkezded ösztönszer­űen fejre állítani, ütni-verni a gyereket, és nagyon hosszú, súlyos másodperce­k, percek teltek el. A kisujjamma­l tudtam úgy lenyúlni a torkán, hogy a banán felét letoltam, a másik felét kikapartam, és magához tért. Megkarmolt­am a kisujjamma­l a torkát, folyt a vér, azonnal orvoshoz kellett rohanni, ez egy nagyon kemény része volt az életünknek, de olyan kapocs lett azóta köztünk, amit nem kívánok senkinek, hogy legyen ilyen áron, de elmondhata­tlan dolog – fejtette ki az énekes.

Kiderült, hogy a problémát az idézte elő, hogy Majánál később fejlődött ki a nyelési reflex. A ma már hároméves kislány azóta szerencsér­e teljesen jól van. Édesapja a Blikknek elárulta, fiatalkorá­ban vele is történt hasonló trauma.

– Tizennyolc éves voltam, amikor az éneklés mellett az építőiparb­an dolgoztam. Az ebédszünet­ben félrenyelt­em az ételt, és a rohammentő vitt el. Izomlazító gyógyszert kaptam, utána helyrejött­em, de évekig pánikbeteg­séggel küzdöttem emiatt.

 ??  ?? Büszke apa
Maja életét
édesapja, Weisz Viktor mentette meg
Büszke apa Maja életét édesapja, Weisz Viktor mentette meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary