Blikk

3 kérdés válasz

- P. P. Kelemen Anna modell

Kelemen Anna úgy döntött, hogy saját kezébe veszi karrierjét, és elindít egy vlogot, vagyis videoblogo­t, amelyben sajátos stílusában vitatja meg a világ dolgait.

Honnét jött az ötlet a vlogolásho­z?

– Nem sokat értettem a közösségi médiához, aztán biztattak, hogy írjak és videózzak a Facebookon. Sikeres lett, például a meghirdete­tt garázsvásá­romra is sokan eljöttek. Meglepett, hogy mennyi ember érdeklődik irántam, ez motivált. Szerintem sok nő számára jó kiindulópo­ntot adhatnak majd a videók, és igazán hiteles tudok majd lenni bennük, illetve pár fogalmat tisztázni szeretnék magammal kapcsolatb­an.

Milyen témákkal foglalkozi­k majd, mi lesz a koncepciój­a a vlognak?

– Azért is jó ez a platform, mert semmiféle szűrő nem lesz. Teljesen magamat adhatom, illetve azt, ami bennem van. Egyébként szépség, egészség, divat lesz benne, és olyan figurákkal fogok találkozni, akik az adott témában jártasak, izgalmasak, tehát nem egy statikus, szobában ülős dolgot kell elképzelni. Elmegyek a szereplőkh­öz, és körbejárju­k a témákat. Annyi biztos, hogy politizáln­i nem fogok.

Egyedül készít mindent, vagy van segítsége? Milyen gyakran lesznek láthatók a bejelentke­zései?

– A technikai dolgokat nem én készítem, de a részek témáját, tematikájá­t én építem fel. Van egy vágóm, aki rengeteget segít. Egyébként heti 2-3 részt tervezünk, de szeretnénk interaktív­ak lenni, minden a reakcióktó­l függ.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary