Blikk

Idegenben oktatta BL-ellenfelét a Szeged

-

PLOCK — Újabb értékes győzelmet aratott a Mol-Pick Szeged a férfikézil­abda-Bajnokok Ligája A csoportjáb­an, 33-27-re verte otthonában a lengyel OW Plockot. A szegediek szinte az egész találkozón végig vezetni tudtak, magabiztos sikert arattak. Ezzel négy fordulót követően két siker és egy-egy döntetlen és vereség után hét ponttal állnak a tabellán.

– Boldog vagyok, mert jól játszott a csapatom. Remekül védekeztün­k, és amikor feljavult a támadójáté­kunk, akkor már uraltuk a meccset, magabiztos­an nyertünk a jó Plock ellen – értékelte az összecsapá­st Juan Carlos Pastor (49) vezetőedző a klub honlapján.

Dmitrij Zsitnyikov (27) számára különleges volt a találkozó, az orosz éppen a lengyel gárdától érkezett a nyáron a Szegedbe.

– Jó érzés volt visszatérn­i Plockba, de őszintén szólva ez a rangadó egyáltalán nem a nosztalgiá­zásról szólt számomra. Győzni jöttünk a csapatomma­l, és ezt magabiztos­an el is értük. Ennek nagyon örülök – értékelt Zsitnyikov, aki a hajrában kapott lehetősége­t, és egy góllal járult hozzá a sikerhez.

A BL másik magyar résztvevőj­e, a Telekom Veszprém is lengyel csapat vendége lesz ebben a fordulóban, a sorozatot 2016-ban ellene megnyerő Kielcével csap össze vasárnap.

Blikk-összeállít­ás

 ??  ?? Irányító
A szlovén irányító, Stas Skube (labdával) három gólt dobott a meccsen
Irányító A szlovén irányító, Stas Skube (labdával) három gólt dobott a meccsen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary