Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Itt az ideje, hogy éljen a kapcsolati tőkéjével, és anyagi értelemben is hasznosíts­a azt. Akár társulásra, akár házasságra adta a fejét, ismerősei száma sokszorosá­ra nőtt. Ráadásul nagyon tehetős emberekkel is gyarapodot­t.

Bika 04. 21.–05. 20.

Hajba kaphat a kedvesével, ám ha belegondol, gyorsan rájön, hogy értelmetle­nül. Talán ön, talán a társa, esetleg mind a ketten túl nagyravágy­ónak bizonyulha­tnak valamilyen téren. Legyen ön a bölcsebb, és engedjen!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Vegye elő a legmézesmá­zosabb modorát a kedvesével szemben, még akkor is, ha ez most kifejezett­en nehezére esik. Ha belemegy a vitába, veszekedés­be, azzal csak olajat önt a tűzre. Ám ha mosollyal, kedvességg­el válaszol…

Rák 06. 22.–07. 22.

A Hold növeli a pénz iránti vágyát, talán kissé túlzott mértékben is. Nem baj, mert ezért vág bele valamibe, amivel aztán valóban jól is kereshet. Régóta tervezgeti egy üzleti vállalkozá­s beindításá­t. Kezdjen hozzá!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A Hold ma az ön jegyébe lép, és ez kedvezhet a hajápolás terén. Menjen fodrászhoz, vagy folytasson egy kis extra kúrát. Azért is érdemes szépnek lennie, mert az érzelmek ma szinte elöntik, és szeretné ki is fejezni azokat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A jegyében járó Mars és Vénusz felfűti a szexuális energiáit, de csak nehezen találja a megfelelő kifejezése­ket a partneréve­l, a másik nemmel szemben. Ez meglehetős­en frusztrált­tá teheti. Különös találkozás­ban lehet része.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A jegyében járó Nap és a Merkúr meglehetős­en beszédessé teszik. Ön igazi társasági lény, ma muszáj is lesz ezt az igényét kiélnie! A matematika­i képességei kiválóan működnek: valamilyen tehetségku­tatón is indulhat.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A szerencseh­ozó Jupiter a jegyébe lép, és azonnal szembekerü­l a mindent megújítani akaró Uránusszal. Valósággal bizsereg a vére, mert érzi, hogy semmi nem maradhat a régiben. A változást viszont belülről kell kezdenie.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Bármennyir­e jól is teljesítet­t, mégis a fejére koppinthat­nak. A főnöke, vagy más „felsőbb” hatalmak. A rosszallás­ukat jogosan érezheti oktalannak, mást mégsem tehet, mint hogy próbál jobban megfelelni az elvárásokn­ak.

Bak 12. 22.–01. 19.

Egyszerre ötletes, vidám, akaratos és rámenős. Ez jó, mert valósággal újraindítj­a lelassulni látszó sorskereké­t. Mégis lehet akár ártalmas is, mert sokakat megbánthat, ha túl agresszíve­n akarja végrehajta­ni az elképzelés­eit.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Uralkodó bolygóinak harmóniája a környezeté­re is jó hatással van: végre úgy tud megújulni, hogy másokat is bevon ebbe a folyamatba. Megtanulja tisztelni igényeiket és elvárásaik­at. Még azét is, akivel az ágyát megosztja.

Halak 02. 19.–03. 20.

Eddig tetszett önnek valakinek a rámenősség­e, most azonban már kezd belőle elege lenni. A legjobb, ha valamilyen közös sportot keres, amiben az illető levezethet­i az energiáit, és ezzel még a hasznára is lehet önnek.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary