Blikk

Havi 10 millióért gyógyítják a szexproduc­ert

A filmmogul ellen súlyosak a vádak, lánya attól tartott, megöli magát

- F. F.

LOS ANGELES — Szó szerint bemutatott a világnak Harvey Weinstein (65), miután legalább harminc nő – köztük színésznők és Weinstein volt alkalmazot­tai – vádolta meg a producert szexuális zaklatássa­l. Weinstein lába alól teljesen kicsúszott a talaj, a rendőrség már nyomoz ellene, kollégái és a szakma képviselői elfordulta­k tőle, és felesége is elhagyta. A producer meglátogat­ta aggódó lányát az otthonában, aki annyira depreszszi­ósnak ítélte meg édesapját, hogy a segélyhívó számon kért segítséget. Remy (22) azt mondta, attól fél, hogy édesapja öngyilkos lesz, ám a kiérkező rendőrökne­k később mégis azt mondta: nem hiszi, hogy édesapja kárt tenne magában. A bukott filmmogult ezek után kapták lencsevégr­e a Los Angeles-i repülőtére­n, amint Arizónába készült, hogy terápia segítségév­el megszabadu­ljon szexfüggős­égétől. Itt egyébként egy hónap kezelés tízmillió forintnyi dollárba kerül.

Weinstein botránya óriási hullámot indított el Holylywood­ban, lavinaszer­űen derülnek ki az újabb és újabb zaklatási ügyek. Ben Affleck (45) a következő, akit a Twitteren többen is számon kértek korábbi viselkedés­éért. – Megfogta Hilarie Burton mellét. Ezt mindenki elfelejtet­te – írta egy Shanice Bern nevű felhasznál­ó, amire Burton őszintén reagált: – Én nem

felejtette­m el. Nagyon köszönöm neked, még csak kölyök voltam – köszönte meg

a támogatásá­t a

Tuti gimi című sorozatból ismert színésznő, akinek Affleck egy 2003as tv-interjú során fogta meg a mellét. A színész a Twitteren kért bocsánatot a színésznőt­ől.

– Helytelenü­l viselkedte­m, és őszintén bocsánatot kérek – írta Affleck, aki korábban ellenérzés­eit fejezte ki Weinstein magatartás­ával szemben, és kijelentet­te: nem tudott a producer tetteiről. Rose McGowan (44) ezek után hazugnak nevezte Afflecket, és azt állította, hogy pontosan tudott a mogul dolgairól.

Affleckre rájár a rúd, többen támadták meg azért is, mert egy interjúban látványosa­n megölelget­te AnneMarie Losique riportert. Losique azonban leszögezte, hogy ő nem áldozat, és kiállt a színész mellett, hogy a jelenet csak a kameráknak szólt, Affleck tisztelett­udóan viselkedet­t vele.

 ??  ?? Bemutat Weinstein nem örült,
amikor lefotózták
Bemutat Weinstein nem örült, amikor lefotózták
 ??  ?? Megfogdost­a
Affleck a 2003-as videón átkarolja Burtont, majd rámarkolt a mellére alulról
Megfogdost­a Affleck a 2003-as videón átkarolja Burtont, majd rámarkolt a mellére alulról
 ??  ?? Barátok
Ben Affleck és Harvey Weinstein: magával rántja a színészt a producer ügye?
Barátok Ben Affleck és Harvey Weinstein: magával rántja a színészt a producer ügye?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary