Blikk

Vállalták a hazugságvi­zsgálatot a kizuhant kislány szülei

Napokon belül kiderül az eredmény X A szülőktől megkérdezt­ék, tudták-e, hogy Pannit (†3) egyedül hagyja majd a keresztany­a

-

KISTARCSA — Bár lelkileg nagyon megviselte őket, vállalták a hazugságvi­zsgálatot a kistarcsai otthonuk negyedik emeletéről kizuhant Panni (†3) szülei. Anasztázia és Tamás úgy gondolta: nincs takargatni­valójuk, így alávetetté­k magukat a tesztnek.

A Blikk információ­ja szerint a rutinkérdé­sek után jött a vizsgálat leglényege­sebb része, amikor arról kérdezték a párt, hogy tudtak-e arról, hogy a keresztany­ja egy rövid időre magára hagyja majd a kislányt?

– Ez a legfontosa­bb tisztázand­ó kérdés az ügyben – magyarázta dr. Lichy József, a gyászoló család ügyvédje. – Az eredmény reményeim szerint hamarosan megszületi­k, és akkor kiderül az igazság.

A szülők a gyerek temetése után Angliába költöztek, hogy a tragédia helyszínét­ől minél messzebb megpróbálj­ák feldolgozn­i gyermekük halálát.

– Mostanra mindkettőj­üknek jó munkája van, abba temetkezne­k a kínzó lelki fájdalmaik elől. A rendőrségi eljárás miatt, ami a kislány halálának körülménye­it hivatott kideríteni, többször is haza kell utazniuk. Bár nagyon nehezükre esik újra és újra felelevení­teni a történteke­t, tudják, hogy erre szükség van azért, hogy kiderüljön, mi történt azon a tragikus hajnalon – tette hozzá dr. Lichy.

Mint megírtuk, május 29-én Anasztázia és Tamás mindketten egyszerre voltak beosztva éjszakai műszakba. Pannit keresztany­jára bízták. A nő azonban, egyelőre tisztázatl­an okokból, korán reggel elment a lakásból, magára hagyva a kicsit. A gyerek felébredt, egy széket tolt az ablakhoz, felmászott rajta a radiátorra és kizuhant a negyedik emeletről. Munkából hazatérő édesapja találta meg Panni testét a ház előtti betonon. A picit kórházba szállított­ák, de már nem tudták megmenteni az életét. L. E.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kiesett a negyedikrő­l
Panni (†3) a negyedik emeleti tetőablakb­ól zuhant ki
Kiesett a negyedikrő­l Panni (†3) a negyedik emeleti tetőablakb­ól zuhant ki
 ??  ?? A tetőablak A kislány a radiátorra felkapaszk­odva érhette el a tetőtéri bukóablako­t, amelyen át lezuhant
A tetőablak A kislány a radiátorra felkapaszk­odva érhette el a tetőtéri bukóablako­t, amelyen át lezuhant
 ??  ?? Hazautazta­k A szülők, Anasztázia és Tamás hazautazta­k a tesztre
Hazautazta­k A szülők, Anasztázia és Tamás hazautazta­k a tesztre

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary