Vállalták a hazugságvizsgálatot a kizuhant kislány szülei

Napokon belül kiderül az eredmény X A szülőktől megkérdezték, tudták-e, hogy Pannit (†3) egyedül hagyja majd a keresztanya

BLIKK - - Aktuális -

KISTARCSA — Bár lelkileg nagyon megviselte őket, vállalták a hazugságvizsgálatot a kistarcsai otthonuk negyedik emeletéről kizuhant Panni (†3) szülei. Anasztázia és Tamás úgy gondolta: nincs takargatnivalójuk, így alávetették magukat a tesztnek.

A Blikk információja szerint a rutinkérdések után jött a vizsgálat leglényegesebb része, amikor arról kérdezték a párt, hogy tudtak-e arról, hogy a keresztanyja egy rövid időre magára hagyja majd a kislányt?

– Ez a legfontosabb tisztázandó kérdés az ügyben – magyarázta dr. Lichy József, a gyászoló család ügyvédje. – Az eredmény reményeim szerint hamarosan megszületik, és akkor kiderül az igazság.

A szülők a gyerek temetése után Angliába költöztek, hogy a tragédia helyszínétől minél messzebb megpróbálják feldolgozni gyermekük halálát.

– Mostanra mindkettőjüknek jó munkája van, abba temetkeznek a kínzó lelki fájdalmaik elől. A rendőrségi eljárás miatt, ami a kislány halálának körülményeit hivatott kideríteni, többször is haza kell utazniuk. Bár nagyon nehezükre esik újra és újra feleleveníteni a történteket, tudják, hogy erre szükség van azért, hogy kiderüljön, mi történt azon a tragikus hajnalon – tette hozzá dr. Lichy.

Mint megírtuk, május 29-én Anasztázia és Tamás mindketten egyszerre voltak beosztva éjszakai műszakba. Pannit keresztanyjára bízták. A nő azonban, egyelőre tisztázatlan okokból, korán reggel elment a lakásból, magára hagyva a kicsit. A gyerek felébredt, egy széket tolt az ablakhoz, felmászott rajta a radiátorra és kizuhant a negyedik emeletről. Munkából hazatérő édesapja találta meg Panni testét a ház előtti betonon. A picit kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. L. E.

Kiesett a negyedikről

Panni (†3) a negyedik emeleti tetőablakból zuhant ki

A tetőablak A kislány a radiátorra felkapaszkodva érhette el a tetőtéri bukóablakot, amelyen át lezuhant

Hazautaztak A szülők, Anasztázia és Tamás hazautaztak a tesztre

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.