Bárki kukkolhatja a luxusalbérlet lakóit

Egyelőre két lány és egy fiú él a kamerák előtt

BLIKK - - Aktuális -

X Még a vécét is bekamerázták a budai luxusalbérletben, ahova még most is lehet jelentkezni

BUDAPEST — A kamerák egy percre sem állnak le a budai luxusalbérletben, ahova akárki ingyen beköltözhet, „mindössze” annyit kell vállalnia, hogy minden mozdulatát követhetik a világhálón. Hárman már be is bútoroztak a lakásba, ahol hétvégente bulikat tartanak, de bármilyen rendezvényre ki lehet bérelni a Citadellához közel fekvő fészket.

Korábban már beszámoltunk az ötletről, amely Láng Gábor (34) és barátnője, Anita (25) fejéből pattant ki.

November 21-től újabb párral bővül majd a 165 négyzetméteres albérlet, ezenkívül egy-két ember élhet még ott, ha megtudja szokni a kamerákat.

– Minden történést 7 darab kamera rögzít, plusz három mozgatható „figyelő”. Ebből most 5 működik, van a hálókban, nappaliban és fürdőben is több darab, plusz az egyik laptop is figyel minket, szóval semmit nem lehet elrejteni – folytatta a fiatalember.

A lakóknak amellett, hogy nem kell albérleti díjat fizetniük, később a honlap bevételeiből a tervek szerint százalékos arányban részesedhetnek is majd. A Sexy Sunflowers névre keresztelt portálra még egy hónapig ingyenesen, ezután körülbelül 3000 forintért lehet regisztrálni. Onnantól minden bulit, veszekedést, főzőshow-t vagy otthoni tornát végig lehet kukkolni.

Teljes megfigyelés A 165 négyzetméteres lakásban hét kamera és öt mozgatható figyelő rögzíti és közvetítit a mindennapok eseményeit Ötletgazda Gábor ingyen ad szállást, cserébe, hogy forog a kamera

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.