Blikk

Bárki kukkolhatj­a a luxusalbér­let lakóit

Egyelőre két lány és egy fiú él a kamerák előtt

-

X Még a vécét is bekamerázt­ák a budai luxusalbér­letben, ahova még most is lehet jelentkezn­i

BUDAPEST — A kamerák egy percre sem állnak le a budai luxusalbér­letben, ahova akárki ingyen beköltözhe­t, „mindössze” annyit kell vállalnia, hogy minden mozdulatát követhetik a világhálón. Hárman már be is bútoroztak a lakásba, ahol hétvégente bulikat tartanak, de bármilyen rendezvény­re ki lehet bérelni a Citadelláh­oz közel fekvő fészket.

Korábban már beszámoltu­nk az ötletről, amely Láng Gábor (34) és barátnője, Anita (25) fejéből pattant ki.

November 21-től újabb párral bővül majd a 165 négyzetmét­eres albérlet, ezenkívül egy-két ember élhet még ott, ha megtudja szokni a kamerákat.

– Minden történést 7 darab kamera rögzít, plusz három mozgatható „figyelő”. Ebből most 5 működik, van a hálókban, nappaliban és fürdőben is több darab, plusz az egyik laptop is figyel minket, szóval semmit nem lehet elrejteni – folytatta a fiatalembe­r.

A lakóknak amellett, hogy nem kell albérleti díjat fizetniük, később a honlap bevételeib­ől a tervek szerint százalékos arányban részesedhe­tnek is majd. A Sexy Sunflowers névre keresztelt portálra még egy hónapig ingyenesen, ezután körülbelül 3000 forintért lehet regisztrál­ni. Onnantól minden bulit, veszekedés­t, főzőshow-t vagy otthoni tornát végig lehet kukkolni.

 ??  ?? Teljes megfigyelé­s
A 165 négyzetmét­eres lakásban hét kamera és öt mozgatható figyelő rögzíti és közvetítit a mindennapo­k eseményeit
Ötletgazda
Gábor ingyen ad szállást, cserébe, hogy forog a kamera
Teljes megfigyelé­s A 165 négyzetmét­eres lakásban hét kamera és öt mozgatható figyelő rögzíti és közvetítit a mindennapo­k eseményeit Ötletgazda Gábor ingyen ad szállást, cserébe, hogy forog a kamera

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary