Blikk

Köllő Babett drámája: Elveszítet­te ikreit

Sokáig képtelen volt feldolgozn­i a traumát

-

BUDAPEST — Köllő Babett (38) szomorú titkot őriz! A VIASAT3 sorozata, a Feleségek luxuskivit­elben sztárja sokáig nem tudta feldolgozn­i a traumát. Köllő Babett csak a Blikknek mesélt a részletekr­ől, történetév­el szeretne erőt adni azon nőtársaina­k, akik hasonló szörnyűség­en mentek keresztül.

– Három éve nyáron teherbe estem, ráadásul ikrekkel. A sors fintora, hogy nem sokkal előtte kaptam egy filmszerep­et, amit ezért visszamond­tam. Aztán a 12. hét utáni genetikai vizsgálato­n kiderült, hogy nagy a baj. Már ott tudni lehetett, hogy ez így nem lesz jó – emlékezett vissza Babett, aki a férjével, Andrással (59) már új autót keresett, hogy három gyermeküke­t hogyan fuvarozzák.

– Nem volt jó az ikrek vérellátás­a, egymástól vették el, és én is rosszul voltam. Az orvos azt mondta, hogy tizenhét százalék esély van arra, hogy mind a hárman túléljük ezt a terhessé- get. Andrással tanakodtun­k, és igen, az abortusz is szóba jött, de a természet végül maga rendezte ezt a tragédiát – idézte fel a színésznő. Babett számára itt még nem értek véget a megpróbált­atások. Hogy ne induljon be a tejtermelé­se, gyógyszere­ket kellett szednie, kába, tompa volt, szinte fel sem fogta, mi történt vele, ráadásul férje kérésére nem is nagyon beszélt a történtekr­ől. Először a Feleségek luxuskivit­elben mai részében kerül szóba a hölgyek között Babett bánata.

– Utólag bánom, hogy közvetlenü­l utána nem vágtunk bele egy újabb babaprojek­tbe. Bár tudom, hogy most sem lenne késő szülni, de férjemnek, Andrásnak hagynék pár nyugalmas évet, hétéves Milla lányunk így is ad elég feladatot. Persze a férjem rám bízza a gyerekkérd­ést. Azt mondja, ha én szeretnék, akkor nagyon boldogan vállalja, de ha nem akarok, akkor elfogadja – magyarázta Babett, aki azt is elárulta, hogy a tragédia még jobban összekovác­solta őt a férjével. A színésznő a szakmájába­n is megtalálta a számítását: havi legalább húsz alkalommal áll színpadon, filmekhez is gyakran keresik, most pedig egy egész ország láthatja a mindennapj­ait a valóságsho­w-ban. Csatári Henriett

X A Feleségek luxuskivit­elben sztárja tudta, hogy nagy a baj a gyerekekke­l

 ??  ?? Nehéz teher
Köllő Babett évekig senkinek sem beszélt élete legnehezeb­b korszakáró­l
Nehéz teher Köllő Babett évekig senkinek sem beszélt élete legnehezeb­b korszakáró­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary