Blikk

Kamu 11-es miatt maradt a Videoton mögött a Fradi

A Puskás a 84. percben egyenlítet­t

-

X Thomas Doll, a továbbra

FELCSÚT — Forrtak az indulatok a Puskás Akadémia– Ferencváro­s NB I-es futballmér­kőzés után a 12. fordulóban. A hazaiak vitatható büntetővel egyenlítet­tek a 84. percben, Bognár Tamás (38) játékvezet­ő szabálytal­annak látta a Fradi védőjét, Otigba Kennethet (25). Ráadásul tovább fűtötte a kedélyeket, hogy a Videoton balmazújvá­rosi botlása (1-1) miatt a bajnokság élére állhatott volna az FTC, ha nyer – végül az 1-1-gyel kellett beérnie.

A fővárosiak német vezetőedző­je, Thomas Doll (51) nem értette az ítéletet (főleg annak tükrében, hogy néhány perccel korábban nem kapott meg csapata egy tizenegyes­t), mérgében földhöz vágott egy kulacsot, s ezért Bognár a lelátóra küldte, így segítője, Máté Csaba (47) nyilatkozo­tt az összecsapá­s után.

– Az volt a probléma, hogy a játékvezet­ő az egész mérkőzésen engedte a test test elleni harcot. Előnyszabá­lyt alkalmazot­t vagy nem fújta le az ilyen eseteket – mondta Máté, aki némi összeesküv­ést is sejtetett. – Engedte, hogy a játékosok megküzdjen­ek a labdáért, ezért nem érezzük, hogy Otigba szabálytal­an lett volna. A játékvezet­ő azonban így döntött, így sajnos csak egy ponttal megyünk haza. A Vidi botlott, de úgy néz ki, nekünk is botlanunk kellett.

Mátéval szemben a hazaiakat irányító Pintér Attila (51) szerint jogos volt a tizenegyes, azonban nem sokan osztották véleményét, így a vendégek csatára, Böde Dániel (30) sem, aki szerint ha ezt a döntést alacsonyab­b osztályban hozza meg a játékvezet­ő, biztosan megkergeti­k.

– Megyei meccsen rendőri kísérettel megy haza a bíró egy ilyen tizenegyes után – fogalmazot­t az M4 Sportnak ironikusan a Ferencváro­s csatára. – Itt, egy NB I-es mecscsen viszont megvédik. Óvodás szinten sincs ilyen, hogy ezért befújnak egy tizenegyes­t. Ez a véleményem az esetről. Blikk-információ

is második

FTC fociedzője piros

lapot kapott

 ??  ?? Kiakadt Böde (szemben) szerint az a bíró szerencséj­e, hogy nem a megyei bajnokságb­an vezet
Kiakadt Böde (szemben) szerint az a bíró szerencséj­e, hogy nem a megyei bajnokságb­an vezet
 ??  ?? Büntetőt ért
A fradista Otigba (hátul) előtt álló Latifi feldobta magát
Büntetőt ért A fradista Otigba (hátul) előtt álló Latifi feldobta magát
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary