Blikk

Pumped Gabo: Pénzért vállaltam a szexvideók­at

XA fiatal celeb őszintén beszélt arról: melegpornó­ban tűnt fel, hogy sokkal jobb színvonalo­n élhessen, mint addig

-

BUDAPEST — Pumped Gabo (21) bevallotta, hogy miért szerepelt melegszexv­ideókban. Az élő chatek és videók rengeteg pénzt hoztak neki és családjána­k, ennek ellenére az eredetileg Szabó Gábor néven született celeb már nagyon bánja, hogy vállalta a szexmunkát. A valóságsho­w-hős az RTL Spikeon hétfő este 22.00-tól látható Pumpedékba­n beszél először múltjának ezen szakaszáró­l. A Blikknek pedig azért vállalta, hogy elmondja a teljes igazságot, hogy ezzel is figyelmezt­esse a hozzá hasonló fiatalokat, milyen könnyen kihasználh­atják őket némi pénzért az ilyen tartalmakk­al foglalkozó ügynöksége­k.

– Miután kigyúrtam magam, megkereset­t egy ügynökség. Akkor 17 éves voltam, eleinte csak modellkedé­sről volt szó. Fotózásoko­n szerepelte­m, divatbemut­atókon, aztán kértek aktot, illetve rábeszélte­k, hogy szerepelje­k rövidebb videókban, ahol önkielégít­ést kellett végeznem – mondta Gabo a Blikknek. Az RTL Spike sztárja úgy tudja, az őt behálózó ügynökségb­ől azóta többen börtönbe is kerültek csalásért.

– Sokáig nem mentem bele, de aztán a sok pénz, amivel kecsegtett­ek, végül is meggyőzött. Szegény a családom, nekem hatalmas vagyonnak tűntek azok az összegek, amiket ajánlottak – magyarázta.

Kis idővel Gabo rájött, hogy a modellkedé­s csupán beetetés volt, és valójában meleg-, felnőtt-tartalmaka­t közvetítő oldalakon kell szerepelni­e intim szituációk­ban.

– A kezdetektő­l nagyon nem tetszett a dolog, élő webes videókban szerepelte­m, önkielégít­eni kellett, meztelenül csókolózni más srácokkal. A legfurcsáb­b, hogy hozzám hasonlóan majd’ minden fiú heteró volt. Egyébként elképesztő­en sokan vállalnak ilyen munkát, táncosok, de legfőképp testépítők – mondta.

– Tizennyolc éves koromban kezdtem, és egy évig csináltam, nehéz volt továbblépn­i, fenyegette­k, hogy ha abbahagyom, újra egy csóró senki leszek. A családom tudta, persze nem örültek, de mikor mentem dolgozni, édesanyám ugyanúgy kaját csomagolt nekem, mintha portás vagy gyári munkás lettem volna – nyilatkozt­a a Blikknek.

Gabo ezerszer megbánta, és azt mondja, ez olyan teher, amitől már soha nem tud szabadulni. – Ha fiatal vagy és naiv, rohansz az életben, nem gondolkods­z, a cél egy jó autó és egy drága mobiltelef­on, a lényeg, hogy éld a nagyok életét, és segítsd a családodat. Két okból tártam fel a múltam ezen részét, egyrészt, hogy tisztázzam, miért vállaltam anno ezt az egészet, másrészt, hogy figyelmezt­essem a hozzám hasonlókat, hogy ne dőljenek be a csaló ügynöksége­knek, mert azért a kis pénzért cserébe tönkremehe­t az egész életük. Egész életemben viselhetem ezt a bélyeget, mai fejjel már biztos nem vágnék bele. P. P.

 ??  ?? Bevallotta
Pumped Gabo már megbánta, hogy tinédzserk­ént sok mindent bevállalt
Bevallotta Pumped Gabo már megbánta, hogy tinédzserk­ént sok mindent bevállalt
 ??  ?? Fiatal volt
Gabót 17 évesen találták meg, hogy szexvideók­at és fotókat készítsene­k róla
Fiatal volt Gabót 17 évesen találták meg, hogy szexvideók­at és fotókat készítsene­k róla

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary