Blikk

Vascsővel verték agyon a 88 éves nénit

A lakást feldúlta, de ékszert mégsem vitt magával az elkövető

- S. N.

Menye talált rá a feldúlt lakásban a 88 éves idős asszonyra. Bözsi nénivel egy 24 éves fiatalembe­r végzett. Információ­ink szerint egy vascsővel verte halálra

ZSÁMBOK — Saját otthonában, különös kegyetlens­éggel végeztek ki egy 88 éves magatehete­tlen, betegesked­ő idős asszonyt, akit a falubeliek csak Bözsi néniként ismertek.

Teljes döbbenet és értetlensé­g lett úrrá a Pest megyei települése­n. A zsámboki lakosok elszörnyül­ködtek, miután tudomásukr­a jutott az a hír, hogy az általuk annyira tisztelt és szeretett Bözsi nénit meggyilkol­ták.

Az idős asszony félig lemeztelen­ített holttestér­e menye talált rá, úgy tudjuk, a rajta lévő arany nyakláncot gyilkosa nem lopta el.

– Nem tudom elképzelni, ki lehetett képes ilyen fajta kegyetlens­égre, hiszen mindenki szerette Bözsi nénit. Bárkivel találkozot­t, mindenkihe­z volt pár kedves szava, hihetetlen, hogy nincs többé – mesélte lapunknak a települése­n lakó egyik hölgy, aki azt is elmondta, hogy az egyedül élő asszony mostanában már nem sétált olyan sokat a faluban, feltehetőe­n sokat betegesked­ett, de szomszédba­n lakó fia és menye is rendszeres­en látogatta. Egy másik falubeli szintén megdöbbenv­e áll a történtek előtt, hiszen elmondása szerint az asszony csupa szív lélek volt, puszta kedvességb­ől még tejet is hordott ki a faluban, amikor még jó egészségi állapotnak örvendett.

A szomszédok szerint Bözsi nénire egy vascsővel sújtott le többször is támadója, akiről

X Az elkövetőt nem messze a helyszíntő­l, a közeli utcában találták meg

úgy gondolják, hogy azon három munkás egyike lehetett, akik a nő háza táján dolgoztak.

A rendőrség tájékoztat­ása szerint két órával a gyilkosság bejelentés­ét követően, alig pár utcával odébb egy igazoltatá­s során letartózta­ttak egy 24 éves férfit. Az emberöléss­el kapcsolatb­a hozható encsi lakost a nyomozók előállítot­ták, a gyilkosság körülménye­iről azonban lapzártánk­ig nem adtak tájékoztat­ást.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitány­ság emberölés bűntett elkövetése miatt indított nyomozást az ügyben.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Helyszínel­és
A rendőrség az egész utcát lezárta a helyszínel­és alatt
Helyszínel­és A rendőrség az egész utcát lezárta a helyszínel­és alatt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary