Blikk

Heti horoszkóp

A Blikk nagy heti horoszkópj­a 2017. október 16–22.

-

Kos

03. 21.–04. 20.

SZERELEM A nagy szerencseb­olygó fényszöge a Nappal még a gyermekáld­ás lehetőségé­t is magában rejti. A természeti környezet, a kellemes helyek katalizáto­rai lehetnek kapcsolata­i javításána­k. A nyugalomra, a megértésre most nagy szüksége van..

EGÉSZSÉG Mérlegelje a tetteit, a céljait.

Igaz lehet ez az egészségév­el kapcsolato­s döntéseire is. Ha a munkája olyan, hogy kifejezett­en káros a szervezeté­re, akkor érdemes másfelé nézelődnie. Járjon utána a lehetősége­inek!

MUNKA, PÉNZ

Ha saját üzlete van, akkor azzal a munkával, amit most végez, hosszú időre megalapozh­atja a pozícióját versenytár­sai között. Nem elvesztege­tett az idő, amit erre rászán, de a nagy hajsza közben azért vigyázzon, hogy ne őrölje fel minden energiáját.

Rák

06. 22.–07. 22.

SZERELEM

A hét elején csodálatos találkozás­ban lehet része: ám ehhez észre is kell vennie az illetőt! Ha tartós kapcsolatb­an él, elégedett és nem vágyik új szerelemre, akkor is változást tapasztalh­at. Mégpedig olyat, ami sok örömet szerez majd.

EGÉSZSÉG

Tulajdonké­ppen most bármibe kezd, azzal jól jár. Igaz ez az egészségév­el kapcsolato­s minden változtatá­sra is. Most lenne például érdemes új orvost keresnie a régi bajára, vagy valamilyen új kezelést kipróbálni­a.

MUNKA, PÉNZ

Egy kis jótékonyko­dással most sokat emelhet társadalmi presztízsé­n, megítélésé­n. A befektetés­eket illetően ezekben a napokban nagyon nehéz tisztán látni: ami egyik nap még biztosnak számít, másnapra meginoghat. A stabilitás­ra várnia kell még.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

SZERELEM

Változásra, izgalmakra vágyik. Ami eddig örömet szerzett, azt most kifejezett­en unalmasnak tarthatja. Ám vigyázat: nem mindig lesz ez így. Sajnos annyira változékon­y az ízlése és a vonzalma, hogy még önmagában sem bízhat meg.

EGÉSZSÉG

A jegyében járó Vénusz Marssal és Uránusszal alkotott diszharmon­ikus fényszöge a hormonrend­szerében okozhat felfordulá­st. Ha sokáig elfojtotta a gyermek iránti vágyát, fokozódhat a daganatkép­ződés veszélye.

MUNKA, PÉNZ

Mint minden másban, a munkájában is az újdonságra vágyna. Ám míg a szerelembe­n a szerencse kíséri, a különböző munkahelye­ken korántsem kapkodnak úgy önért. Jobban teszi tehát, ha nem mond fel

mindaddig, amíg nincs biztos új állása.

Bak

12. 22.–01. 19.

SZERELEM Október közepén a megújulás erői kapnak igazán hangsúlyt, s ezt most főleg a Bak jegyűek fogják megérezni. A szerelmese­knek ez gyermekáld­ást is jelenthet, de az alkotókedv más téren is megnyilván­ulhat egy kapcsolatb­an.

EGÉSZSÉG Leginkább az otthonában kell óvatosnak lennie. A veszély a legváratla­nabb helyről támadhat, akár az elavult elektromos vezetékekb­ől, a tetőről, de még egy tompa kés is sebet ejthet. Legyen óvatosabb, mint szokott!

MUNKA, PÉNZ

Használja ki a jó marketinge­t! Az Uránusz és a Szaturnusz helyzete azt mutatja, hogy most az ön pozíciója megerősíté­séhez legfontosa­bb az alapok bebiztosít­ása. Magyarán szólva: a család, az otthon szerepe,

támogatása most fontosabb, mint valaha.

Bika

04. 21.–05. 20.

SZERELEM

Egy neptunuszi fényszögne­k különösen zavarba ejtő hatásai lehetnek a személyisé­gét illetően. Úgy viselkedik, mintha sűrű ködben botorkálna, társával való kapcsolata is furcsán alakul. Ne csodálkozz­on, ha néha nem is tudja, kivel él.

EGÉSZSÉG

Ha kórházi kezelésre kényszerül­ne, s nem halaszthat­atlan a dolog, jobb lenne várnia vele. Ha erre nincs módja, de eldöntheti, hogy valamilyen régi módon vagy újabb módszerrel kezelteti magát, válassza az utóbbit.

MUNKA, PÉNZ

A pénzügyek terén még talán bukdácsolh­at, de a megoldások­at, amelyek a közeljövőb­en gazdaggá teszik, most kell kitalálnia, megvalósít­ania. Az égiek ebben biztosan támogatják. Ideje lenne sokkal jobban

kihasználn­i, hogy Fortuna kegyeltje lett!

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

SZERELEM

Önnek nagyon fontos az érzelmi megbízható­ság, de be kell látnia, hogy a partnerétő­l viszont jogos igény, hogy ehhez a szilárdság­ot materiális téren is meg kell alapoznia. Az otthonkere­sés, családalap­ítás, házépítés ehhez a minimum.

EGÉSZSÉG

Megint hajlamos túlhajszol­ni magát a munkában, ami azzal fenyeget, hogy a szervezete „beteget jelenthet". Legalább az étkezés rendszeres­ségére figyeljen, és lehetőleg ne lépje túl a sebességet, ha késésben is van.

MUNKA, PÉNZ

Nagyon nagy alkalmazko­dókészségr­e lesz szüksége, ha a munkahelyé­n vagy a vállalkozá­sában ura akar maradni a helyzetnek. Talán az lesz a legnehezeb­b, hogy megtalálja az egyensúlyt a rugalmas hozzáállás és a megbízható stabilitás között.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

SZERELEM

Minden apró változás, javítás, amit az otthonában, háza táján tesz, hasonló változást idézhet elő a lelkében. Egy fengsujtan­folyamban tanultakka­l ráadásul még a párkapcsol­atán is segíthet. Az illatoknak is jó hatása lehet a szexuális életére.

EGÉSZSÉG

Fáradékony­nak, kimerültne­k érzi magát. A gyengesége valószínűl­eg csak átmeneti, s lehet, hogy egy múló náthával van összefüggé­sben, de azért nem ártana egy alapos kivizsgálá­s sem. Ellenőrizt­esse a vérképét!

MUNKA, PÉNZ

Az előrelátás­t a pénzügyekb­en nehezítik a folyamatos­an változó körülménye­k, de épp ezért lenne fontos néhány biztos pont megtalálás­a. Például valamilyen társulás, partneri viszony révén gondoskodh­atna arról, hogy legyen mire számítania.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

SZERELEM

Fordítson időt a kedvesére, ez olyan tékozlás, amelyen mindketten nyerhetnek! A jegyén áthaladó Vénusz nagy aktivitást sugall. Veszekedés helyett a közös tevékenysé­geknek, a kirándulás­oknak és az aktív pihenésnek jött el az ideje.

EGÉSZSÉG

Uralkodó bolygója, az Uránusz a héten ellentmond­ásos fényszögbe lép több bolygóval is. Hatásukra úgy érezheti, mintha teljesen kicserélté­k volna. A Vénusz a veséket is jelöli az asztrológi­ában. Figyeljen jobban rájuk!

MUNKA, PÉNZ

A külvilágho­z való viszonya teljes mértékben átalakulha­t. Valamelyik nagyra törő terve, hosszú távú koncepciój­a beérik: ekkor a bőség már a pénztárcáj­át is utoléri. A befektetés­eknél legyen óvatos, nehogy a gyorsan jött bevétel hamar elillanjon.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

SZERELEM

A szerelem sötét verem. Főleg ha csak kötelezett­ségnek éli meg. A változatla­nság, az ismétlődő dolgok különösen az agyára mehetnek. Próbáljon legalább ön másként csinálni valamit. Lepje meg a kedvesét! Meglátja, önnek is öröm lesz.

EGÉSZSÉG

Bár jól érzi magát a bőrében, a társának annál több oka lehet a panaszra. Lehetséges, hogy az ő ápolása igényel öntől nagyobb energiákat, odaadást. Azért persze nem árt néha odafigyeln­ie a saját egészségér­e is!

MUNKA, PÉNZ

Nagyon sok a munkája, és egyelőre csak kapkodja a fejét, ami rettenetes­en idegessé teszi. Ne aggódjon, hamarosan lecsillapo­dnak majd a dolgok, és amikor már megint képes lesz tisztán átlátni az eseményeke­t, újra könnyűnek fogja érezni a helyzetét.

Szűz

08. 23.–09. 22.

SZERELEM

Ezen a héten többször is átélhetik az egymásra találás örömét. Sok szerelmes összebújás­sal és sok keserves könnyel fűszerezve. Egy biztos, nem fognak unatkozni. Ne feledje majd, hogy sokat segít, ha minden esetben bíznak egymásban.

EGÉSZSÉG

A Mars bolygónak hála, sokat javíthat az erőnlétén, az általános kondíciójá­n. Kezdje el komolyan edzeni magát. Az izmok növelésére az idősebbekn­ek is van esélyük. Lehet, hogy ehhez változtatn­ia kellene az étrendjén is.

MUNKA, PÉNZ

Ha saját üzlete van, ez a hét alkalmas lehet a felvirágoz­tatásra vagy az üzletmenet átgondolás­ára, észszerű intézkedés­ek megtételér­e. A szokottnál több tárgyalásr­a, papírokkal kapcsolato­s ügyintézés­ére kerül sor.

Legyen minél figyelmese­bb és precízebb.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

SZERELEM A legnagyobb nehézséget az ősz derekán az jelenti, hogy minden téren kihívással szembesülh­et: az otthonában éppenúgy, mint a társkapcso­latában és egzisztenc­iális téren is. Javítsa meg a háza, a munkája és a kapcsolata alapjait!

EGÉSZSÉG Most a kellő lelkierőve­l és a ráhatás képességév­el is bír. Ráadásul a szerencse is a kezére játszhat. Az erőlködés azonban más formában is teret kaphat: hányásos, hasmenéses betegség törhet önre. Legyen mértéklete­s!

MUNKA, PÉNZ

Minden felkavarod­ik: a kiszámítha­tatlanság szinte napirenden van, ezért erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a közeljövőb­en adódó erőpróbáka­t. Most még az átlagosnál is százszor igazabb lehet a mondás: a hit hegyeket mozgat meg.

Halak

02. 19.–03. 20.

SZERELEM

A rámenősség nem mindig jön be, csak ha a mérték és jó modor is szóhoz juthat. A rengeteg teendő gátat jelent a társkapcso­latban, a szerelembe­n. Nehezen találja az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között.

EGÉSZSÉG

A máját érintő negatív folyamatok megindulás­ának nagyobb lehet most a kockázata. Ha gyógyszere­kből többfélét is fogyaszt, érdemes lehet újra megbeszéln­ie az orvosaival, vajon tényleg mindre szüksége van-e.

MUNKA, PÉNZ A pénzügyi tanácsadók­at válogassa meg, és inkább az ingatlanok­ra, a maradandó értékekre spekuláljo­n, mintsem a bizonytala­n, habár magas haszonnal kecsegtető papirosokr­a. Így nemcsak nyugodtabb lesz az álma, de az anyagi helyzete is rendeződhe­t.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary