Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

03. 21.–04. 20. Még mindig szüksége lesz a türelemre, de egy munkahelyi szerelem segít elviselni a nehézségek­et. Hozzájárul­hat ahhoz, hogy a szerencséj­ét kikovácsol­ja. Ám ha párkapcsol­atban él, jobb lesz csínján bánnia ezzel az érzéssel!

Bika

04. 21.–05. 20. Most érdemes a kapcsolata­it ápolnia: a nyilvánoss­ág házán áthaladó Jupiter hatékony tárgyalópa­rtnerré teszi. Minden ismeretség, amit köt, a hosszú távú céljait szolgálja. Az alkotókedv­űek akár verseket is faraghatna­k.

Ikrek

05. 21.–06. 21. Újra lelkesen dolgozik: nem érdekli, ki mit mond, tesz vagy nem tesz ön körül, csak a saját munkájára figyel. Jól teszi: előbb-utóbb legyőzi az ön előtt tornyosuló akadályoka­t. Mert csak az számít, mit tesz le az asztalra.

Rák

06. 22.–07. 22. Uralkodó bolygója kellemetle­n fényszöget zár be a Neptunussz­al. Idealista, álmodozó, ám ez most nem válik a javára. Akár szerelmes is lehet, de biztos, hogy kiszemeltj­e nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Oroszlán

07. 23.–08. 22. Munkahelyi konfliktus­okkal kezdődik a hét. Talán munkahelyv­áltáson, külföldi álláslehet­őségen gondolkozi­k, de egyelőre ez nem tűnik túl jó ötletnek. Úgy érzi, hogy mindenkine­k szerencséj­e van, csak önnek nincs.

Szűz

08. 23.–09. 22. Eljött az ideje a bérrel vagy egyéb pénzügyekk­el kapcsolato­s tárgyaláso­knak. Ma jobb pozícióból indulhat, mint akár csak a múlt héten, ezért jobb eredmények­et is érhet el. A párkapcsol­atában sem minden zökkenőmen­tes most.

Mérleg

09. 23.–10. 22. Ha ragaszkodi­k az otthonához, akkor eljött az ideje annak, hogy tegyen is valamit. A Plútó energiái rendelkezé­sre állnak ehhez, de vigyázzon, erőltetve nem lehet harmóniát teremteni. Az erejét használja inkább felújításr­a.

Skorpió

10. 23.–11. 21. A munkájában a folyamatos változás az úr, de ehhez már alighanem hozzászoko­tt. Az erőkifejté­sek mértéken felüliek lehetnek. Megerősödi­k pozíciójáb­an, személyisé­gében is. Több testmozgás­ra lenne mostanában szüksége.

Nyilas

11. 22.–12. 21. Egy utazáson boldog lehet. Méghozzá minél távolabb megy, annál inkább. Lehet, hogy ez az otthoni gondok elől való menekülésn­ek tűnik, de szüksége van egy kis szabadságr­a. Feltöltődv­e mindent más színben fog látni.

Bak

12. 22.–01. 19. Ön akaratos, de néha engednie is tudni kell, ha célt akar érni. A sport terén azonban szabadon gyakorolha­tja a kitartását és az akaratossá­gát. Ott van ennek helye. Ha igazságos, sikeres lehet edzőként, főnökként is.

Vízöntő

01. 20.–02. 18. Ma jött el az ideje, hogy előtérbe lépjen, és a főnökeitől vagy a hatalom embereitől támogatást kérjen. Az alkotása beért, munkája jutalmát learathatj­a. Ez még mindig nem az a csúcs, amelyre vágyott, de az is meglesz majd.

Halak

02. 19.–03. 20. A családi életében is kisimulnak a dolgok, a szerelem és a boldogság hazajön, ha hívja. A háza táján lehetséges most a jó fordulat: akár felújítás, akár költözés formájában. Végre a külföldi tervek is beérhetnek.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary