Újra tanult énekelni Dancs Annamari

Szülése után egyetlen hang sem jött ki a torkán

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

BUDAPEST — Egy év után újra főszerepet vállalt Dancs Annamari (36) a Budapesti Operettszínházban. A színésznő februárban adott életet kisfiának, Ádámnak, de egy igazi álomszerep miatt most részlegesen visszatér. Igaz, kismamaként ez nem egy könnyű feladat.

– A Rebecca című musicalben alakítom majd Ént, azaz a női főszerepet. Nagyon örülök neki, ugyanis hét évvel ezelőtt egyszer már el szerettem volna játszani ezt a szerepet, de akkor másképp alakult az életem. Bukarestben, a Román Nemzeti Színházban mentem el a válogatásra, az Operettnek ugyanis partner színháza volt, több darabot, köztük a Rebeccát is bemutatták románul. Főigazgatóm, Lőrinczy György és az előadás rendezője Béres Attila is ott volt a castingon, és maximálisan támogattak, ám a Rebeccában sok a prózai szöveg, és nekem akcentusom volt, így végül nem kaptam meg a szerepet – mesélte Annamari, aki ezzel párhuzamosan eljátszhatta Budapesten a Miss Saigon főszerepét.

Tavaly novemberben azonban kisfia érkezése miatt egy időre elbúcsúzott a színháztól. Augusztusban már egyszer színpadra lépett, de a színésznő elárulta, a visszatérése nem volt egyértelmű.

– A szülés után próbáltam énekelni, de nem igazán jött ki hang a torkomon a hormonváltozás miatt. Ez azért ijesztő pillanat, még akkor is, ha egy énekesnő ismeri arra a módszereket, hogy miként kell az ellágyult izmokat újra formába hozni – mesélte a művésznő. – Újra meg kellett tanulnom énekelni. Okosan kellett csinálni, nehogy túlerőltessem a dolgot, mert akkor nagy károkat okozhattam volna a hangszálaimban, ami azt is jelenthette volna, hogy nem tudok visszatérni. Türelmesnek kellett lennem, de szerencsére annyira jó énektanárnőm van, hogy most már minden a régi.

Dancs Annamari tudja, csak akkor lehet boldog a kisfia, ha az anyukája is elégedett és boldog.

– Szerintem engem sokkal jobban megvisel majd, amikor akár négy-öt órára elmegyek próbálni vagy előadásra. Ádám jó gyerek, szóval nem aggódom miatta – vallotta be a színésznő. Bajkó Panka

X Nagy volt az ijedtség, de már élete szerepére készül a színésznő

Boldogság Annamari és kisfia, Ádám. A színésznő nagy szerepre készül

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.