Blikk

Tízezer jegy elfogyott a Costa Rica-meccsre

-

BUDAPEST — Úgy tűnik, hogy kiábrándul­tak a magyar labdarúgó-válogatott­ból a szurkolók. Legalábbis erre enged következte­tni, hogy az együttes idei utolsó hazai mérkőzésér­e, a Costa Rica elleni keddi barátságos találkozór­a ugyanis még csaknem tízezer belépőjegy nem talált gazdára.

Ez azért lehet meglepő, mert a nemzeti csapat a világbajno­ki selejtezők során rendre telt ház, több mint húszezer néző előtt lépett pályára a fővárosi Groupama Arénában, ráadásul a drukkerek az idegenbeli összecsapá­sokra is szép számban elutaztak, s hangosan biztatták a mieinket. S a barátságos mérkőzések is népszerűek voltak a szurkolók körében – most azonban úgy tűnik, fordulat történik ezen a téren.

Könnyen lehet, hogy a válogatott idei szégyentel­jes produkciój­a, az Andorrától és a Luxemburgt­ól elszenvede­tt idegenbeli vereség vagy éppen a feröeriek ellen hazai pályán mutatott kilátástal­an játék a legvérmese­bb drukkerek lelkesedés­ét is elvette. A jelek arra utalnak, hogy a legtöbben már nem kíváncsiak arra, mire megy a gárda a világbajno­ki résztvevő Costa Rica együttesév­el szemben.

Mindeneset­re Szélesi Zoltán (35) megbízott szövetségi kapitány a Luxemburg elleni vereséget követően arról beszélt, hogy természete­sen jobb teljesítmé­nyt remél a keddi találkozón.

– A mérkőzésig azon fogunk dolgozni, hogy kijavítsuk a hibákat, és Costa Rica ellen ne kövessük el azokat ismét – nyilatkozt­a a szakember.

Blikk-információ

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary