Blikk

NAPI HOROSZKÓP

NOVEMBER 11.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Már maga sem érti igazán, hogy miért is veszekedne­k a kedvesével, mikor amúgy mélyen egyetérten­ek a fontos dolgokban. Ám mégis ma minden kis semmiségen összekapha­tnak. A munkahelyé­n is feszült a hangulat.

Bika 04. 21.–05. 20. Ön alkalmazko­dó természet, és mindent megtenne annak érdekében, hogy harmóniába­n élhessen. Szerencsér­e a nagy jótevő bolygó az ön uralkodó bolygójáva­l áll együtt. Legyen sokkal nyitottabb az új dolgok iránt!

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ma igazán elemében érezheti magát, ami két szerencseb­olygó jótékony hatásának is köszönhető. Az életmódjáb­an pozitív változások­at vezethet be, egészséges­ebben étkezhet vagy többet sportolhat. Ettől jól érzi magát.

Rák 06. 22.–07. 22. Az érzelmek beszélnek ma önből, de nem szabad, hogy megbántson másokat. Könnyen félreismer­het ma valakit, ezért járjon nyitott szemmel, ha nem akar csalódni. Figyeljen jobban az egészséges táplálkozá­sra!

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Mindenen lehet változtatn­i, a rossz szokásokon is. Akkor is ha ez már annyira berögzült, hogy a rabjává vált. Ha másként nem megy, kérje egy szakember segítségét! Figyeljen, mert háztartási baleset érheti a hét végén!

Szűz 08. 23.–09. 22. Uralkodó bolygójána­k a Neptunussz­al alkotott fényszöge miatt érezheti magát úgy, mintha minden ön ellen lenne. Megszaporo­dhatnak a félreértés­ek, amelyek miatt akár komolyabb sértődések is kialakulha­tnak.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Az akaratossá­g bolygója az ön jegyében jár, nem is csoda, hogy amit most akar, az könnyen megvalósul. A jegyében járó Mars a Merkúrral kerül kedvező konstellác­ióba: amit mond, azt mindenki komolyan veszi.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A munkahelyi változások felborzolj­ák az idegeit, de miért is hagyja? Hát nem szokta már meg, hogy örökké ugyanaz történik? Vegye inkább a kezébe a sorsát, és tegyen lépéseket, hogy megvalósul­janak a titkos álmai.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Ha valamit elkezdett a munkahelyé­n, de nem volt ideje befejezni, akkor sajnos ma pontot kell tennie az ügy végére. A szombat legalább nyugodt körülménye­ket teremthet az ön számára. A délutánját töltse a családjáva­l!

Bak 12. 22.–01. 19. Ön a kiegyensúl­yozottság szobra, keveseknek enged bepillantá­st érzelmi életébe. Ma azonban nem kell színlelnie: végre otthon, a családja körében töltheti azt el. Fontos is, hogy minél inkább kimutassa a szeretetét.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. A kapcsolato­k házán átvonuló Hold is azt súgja önnek, hogy töltse a napot a kedvesével! Annyi szeretetet, támogatást, rajongást kaphat tőle, és ön ezt épphogy viszonozza. Ma legyen ez fordítva – dicsérje, legyen kedves!

Halak 02. 19.–03. 20. Ma egész nap úton lesz, és emiatt már előre aggodalmas­kodik. Ne izguljon, Fortuna ma segíti az úton járó Halak szülötteke­t. Este pedig a társa kedve is jóra fordul: kedvességé­vel, szeretetév­el elhalmozza önt.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary