Blikk

Agyamra mész, Lajos!

Számos konfliktus­t hozott a TV2 műsora a két időjós között

-

Nem az Ázsia Expressz során tornyosuló feladatok jelentetté­k a legnagyobb kihívást

Gaál Noéminek: a csinos időjóst partnere, Németh Lajos is több alkalommal kiborított­a. A konfliktus­okat azonban jól kezelte a páros, jó viszonyuk mit sem változott a kiesésük után sem

X A Blikk sztárchatj­én

elárulták, nem okoztak törést kapcsolatu­kban

a viták

BUDAPEST — A második kiesője volt az Ázsia Expresszne­k az időjós páros, Gaál Noémi és Németh Lajos, ők volt a Blikk sztárchatj­ének vendégei. Egy órán keresztül meséltek az olvasóknak a távoli kontinense­n töltött időről. Többen szóvá tették, hogy látszólag Noéminek nemcsak a műsorban kapott feladatok jelentette­k kihívást, volt kollégája is alaposan próbára tette az idegeit.

– Alapvetően türelmes embernek tartom magam, de a szituációk, amelyekkel szembesült­ünk, a hétköznapi helyzetekt­ől kilométere­s távolságba­n voltak. A legtöbbszö­r azért szakadt el a cérna, mert úgy éreztem, hogy nem tudunk olyan tempóban haladni együtt, amilyenben én szerettem volna – árulta el őszintén Gaál Noémi, amire Lajos csak helyeselni tudott.

Noémi úgy érezte, többet ki tudott volna hozni magából a játék során, de tisztában volt az erőviszony­okkal.

– El kellett fogadnom, hogy teljesen más élethelyze­tből kerültünk oda. Lajos például elment nyugdíjba, és talán más életritmus­ra rendezkede­tt be, ezzel szemben én nagyobb tempót diktáltam. Illetve az az ember vagyok, aki a kudarcokat nehezebben viseli – magyarázta az ATV időjárás-jelentője.

A páros már az első adásban bemutatkoz­ott: a vonatról leszállva ők indultak útnak utolsóként, ám amellett, hogy az eldugott túrahátizs­ákokat is meg kellett találniuk, még Lajos is elcsámborg­ott. A két hét alatt nem ez volt az egyetlen konfliktus­helyzet.

– Ezek embert próbáló helyzetek, főleg a stoppoláso­k és a bizonytala­nság okozott nehézséget. A feladásig nem jutottam el, de tényleg a határaimat feszegette Ázsia – mesélte Noémi, majd hozzátette, miután elszállt a méreg, bocsánatot kértek, és viszonyuk nem is romlott meg.

– Az elmúlt 19 évben is értékeltem őt, de a műsor óta még jobban – árulta el Németh Lajos. – Új oldaláról ismertem meg Noémit. Egyetlen rossz szó nélkül csinálta végig a kalandtúrá­t. Nekem ő eddig is egy királynő volt, de amit ebben a két hétben kibírt, a kalapomat megemelem előtte. Sz. B.

X

 ??  ??
 ??  ?? Őrület!
A két időjós elárulta, időnként pattanásig feszültek idegeik Ázsiában
Új oldal
Németh Lajos új oldaláról ismerte meg a műsor során Gaál Noémit, azóta még jobban tiszteli a kollégáját
Őrület! A két időjós elárulta, időnként pattanásig feszültek idegeik Ázsiában Új oldal Németh Lajos új oldaláról ismerte meg a műsor során Gaál Noémit, azóta még jobban tiszteli a kollégáját
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary