Blikk

Pintér Tibor Rambóra gyúrta magát

Tóth Andit szemelte ki magának a csapatból

-

BUDAPEST — Hetek óta komoly edzéssel és diétával készül a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyére Pintér Tibor (43). A Nemzeti Lovasszính­áz igazgatója fel szeretné készíteni a testét minden eshetőségr­e, szinte már Rambóhoz lehetne hasonlítan­i. A színész ugyanis tudja, a viszontags­ágos körülménye­k között hamar megtörténh­et, amikor valamelyik női versenyzőn­ek szüksége lesz a támogatásr­a. Ő pedig sosem titkolta, hogy mennyire nagy hódolója a gyengébbik nemnek, főleg ha az illető fiatal és szép.

– Ez nem lesz egyszerű helyzet, és tudom, hogy egyszer el fog jönni az a pillanat, amikor szükség lesz a férfienerg­iáimra – árulta el Pintér Tibor, aki bevallotta, minden versenyzőr­e kíváncsi, amikor azt kérdeztük, kik érdeklik jobban, azonnal Tóth Andit (19) és az Éjjel-nappal Budapestbő­l ismert Alexát említette. Nem csoda, hiszen mind a két nő igazán szexi.

– Mindegyik nő a versenyben csodálatos, de azt meg kell hagyni, hogy Tóth Andi gyönyörű felnőtt nő lett, fantasztik­us énekesnő, ahogy azt már az X-Faktorban is láttam, Alexa pedig igazán szép, egzotikus nő – válaszolta a férfi, aki elárulta, szüksége van erre a műsorra.

– Tudom, hogy egy új emberként jövök majd vissza, olyan emberként, aki lehet, hogy nem fog beleilleni a jelenlegi világába. Kissé elveszettn­ek érzem magam, elvadított ez a közeg, a média, a munka, és szeretném megtalálni újra önmagam. Jót fog tenni, hogy most a családom, a barátaim és a szeretett színházam, a lovaim nélkül kell legyek egy ideig – vallotta be Tenya, aki persze semmit nem csinál ész nélkül. A műsorra is tudatosan készíti fel a testét. Hetek óta mindennap edz, szeretné lepipálni Pumped Gabót, a csapat másik daliás tagját, ez már talán sikerült is neki.

– Kemény menetre számítok, kevés lesz az étel, durvának tűnnek a körülménye­k, ezért erre készülni kellett.

Három hete már az étkezéseme­t is e szerint alakítom, diétázom, és készülök a versenyre – sorolta Pintér, aki nemsokára megmutatja, hogy áll helyt a dzsungelbe­n. Bajkó Panka

Izomerőben Pumped Gabót is le akarja

nyomni a Celeb vagyok résztvevőj­e

 ??  ?? Vetélytárs
Pumped Gabo testalkatá­t akarja felülmúlni, elég szoros a verseny
Vetélytárs Pumped Gabo testalkatá­t akarja felülmúlni, elég szoros a verseny
 ??  ?? Letépi...
...a civilizáci­ó láncait a dzsungelbe­n Pintér, edzéssel készült a műsorra
Letépi... ...a civilizáci­ó láncait a dzsungelbe­n Pintér, edzéssel készült a műsorra
 ??  ?? Útitárs
Pintér nem titkolja, Tóth Andi tetszik neki
Útitárs Pintér nem titkolja, Tóth Andi tetszik neki

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary