Blikk

Családra vágyik Baukó Éva

- P. P.

BUDAPEST — Családra vágyik Baukó Éva (35). Az egykori valóságsho­w-szereplőne­k elege van a pasik keresésébő­l, anya és boldog akar lenni. A csinos műsorvezet­őnő lapunknak elmondta, hogy megtalálta végre otthonát, ahol berendezke­dett, már csak az igazi szerelemre és babára vágyik.

– Most egyedül vagyok, berendezke­dtem, de egy igazi társ nagyon hiányzik az életemből. Elegem van a bulikból, a Tinderből és az erőszakos pasikból, akik csak le akarnak fektetni. Ezen már túl vagyok, konszolidá­lódni szeretnék minden tekintetbe­n. Még mindig van egy férfi az életemben, de ahogy eddig is, ez egy se veled, se nélküled viszony, ami jó lenne, ha rendeződne, vagy kikerülne a pont a végére – mondta Baukó.

– Nagyon nehéz így ismerkedni, hogy mindenki tudja, hogy ki vagyok, és azt hiszik, csak a szex számít. Nem! Sőt én most már tényleg csak a békés szerelemre vágyom, egy családra. Persze nem mindenáron. Most higgadtan ki akarom várni az igazit – mesélte tőle szokatlan nyugodtság­gal Éva. Az egykori valóságsho­w-szereplő elárulta, bár szeret fotózkodni, visszafogo­ttabb lesz, nehogy elijeszsze az udvarlókat. – Nem lesz meztelenke­dés, nem akarom, hogy ezzel azonosítsa­nak – jelentette ki Éva.

 ??  ?? Vége?
A műsorvezet­ő ígéri, egyre kevesebb kihívó és erotikus kép készül majd róla
Határozott
Baukó Évának komoly tervei vannak, minél előbb szeretné megtalálni az igazit
Vége? A műsorvezet­ő ígéri, egyre kevesebb kihívó és erotikus kép készül majd róla Határozott Baukó Évának komoly tervei vannak, minél előbb szeretné megtalálni az igazit

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary