Blikk

Titokban ment férjhez Kulcsár Edina

- Sz. B.

BUDAPEST — Hatalmas pocakja miatt nem a klasszikus, bő uszályos ruhában vonult az oltár elé az egykori szépségkir­álynő, de Kulcsár Edina (27) így is gyönyörű volt az esküvőn, aminek dátumát csupán néhány hete tűzték ki.

– Ilyenkor már nem érzi magát olyan komfortosa­n egy nő, de ez sem tántorítot­t el, mert szerettem volna, hogy a fiam házasságba szülessen, hiszen mégis más érzés a férjednek gyereket szülni, mint a vőlegényed­nek – árulta el a kismama a Best magazinnak. A pár tart majd egy második esküvőt is, amikor fiuk, Medox már járni tud és az oltárhoz tudja vinni a gyűrűket. A mostani lagzin viszont mindössze csak 16-an vettek részt, a menüről Csuti édesanyja gondoskodo­tt, vajhalat szolgáltak fel zöld rizottóval és hollandi habbal. A „lagzi” csak este fél hétig tartott. A pár a szertartás után rögtön ment is tovább nászútra, egy Fradi-meccsre, ahol egy füst alatt a lány- és legénybúcs­út is megtartott­ák.

– Számomra Edina az első, a legfontosa­bb, ő a legjobb barátom és a társam, aki mellett mindvégig kitartok. Ő ad értelmet az életemnek – mondta Csuti meghatotta­n.

 ??  ?? Ünnep
A csinos modell kimondta a boldogító igent párjának, Csutinak, de hamarosan második esküvőt is tartanak
Ünnep A csinos modell kimondta a boldogító igent párjának, Csutinak, de hamarosan második esküvőt is tartanak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary