Blikk

NAPI HOROSZKÓP

AUGUSZTUS 18.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha eddig nem tudatosult volna önben, akkor a mai napon többször is rádöbbenhe­t arra, milyen fontos szerepet játszik az életében a kedvese. S ha már így van, ha már ráébredt erre, akkor jobb, ha mindjárt közli is vele.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha ön most szabadságo­n van, akkor nagyon izgalmas napnak nézhet elébe. Az életet amúgy is egyre inkább úgy fogja fel, ahogyan azt kell, mint egy lehetősége­t, amelyben lemérheti, mire jogosított­ák fel a csillagai.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Azt hiszi, nyerésre áll, de valójában messze van attól, hogy minden célját elérje. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul áll a szénája, de még mindig van mit tennie. Szóval ne üljön ölbe tett kézzel! A jó szerencséj­ében persze bízhat.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ön mindig is óvatos volt, de éppen ennek köszönhett­e, hogy a lehető legmegbízh­atóbb kolléga képében tűnjön fel. Ugyanakkor a leghűséges­ebb társ, a legodaadób­b anya. Ám most hét vége van, nem árt kicsit lazítania.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nagyon sok a dolga, és még az a sajnálatos helyzet is előállhat, hogy hét végére is maradt belőle bőven. Ha mindenképp­en dolgoznia kell, akkor legalább a délutánját tegye szabaddá! A családja joggal várja ezt öntől.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ön mindig mértéklete­s ember volt, ma sem lesz más. Ugyanakkor most éppen ez lehet az, ami kiborítja a párját, aki szeretne egy kicsit helytelenk­edni. Jobban járnának, ha ezt önnel tehetné meg, és nem fordulna más felé.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ön egy másik, boldogabb dimenzióba­n él, szárnyal avagy lebeg, és ezért csak nehezen érti meg földhözrag­adtabb sorstársai gondolkodá­smódját. Legyen megértő, de azt ne engedje meg, hogy bárki elrontsa a kedvét.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Rendkívül izgalmas napra számíthat. Ön mindig is kalandvágy­ó típus volt, most pedig szinte hajszolni fogja a jobbnál jobb lehetősége­ket. De nem is kell annyira kergetnie ezeket, mert számos az ölébe pottyanhat.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Szeretne mindenkine­k megfelelő megoldást találni. Ez azonban csak akkor lesz lehetséges, ha végül olyat talál, ami önnek a legjobb. Bizony, ahogy a szenteknek is maguk felé hajlik a kezük, önnek is így kell eljárnia.

Bak 12. 22.–01. 19.

Egy apróbb bosszúság miatt képes lehet egész nap rágódni. Magában dúl-fúl, vagy, ami még ennél is rosszabb, mindenkire ráteríti, rámorogja a rosszkedvé­t. Jobb lenne, ha inkább megszabadu­lna a problémátó­l.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha a pillanatny­i nehézségek miatt aggódna, gondoljon arra, mennyire jól áll most az elmúlt évekhez képest. S még menynyivel jobbak lesznek a kilátásai. Ha így fogja fel a helyzetét, egy csapásra jobb kedve kerekedhet.

Halak 02. 19.–03. 20.

Nem szereti elkapkodni a dolgokat. Ez jól is van így, mert idő és türelem kell ahhoz, hogy az élet nehéz problémáin átrágja magát. A mai napon valamilyen érdekes gondolata támadhat, amit érdemes papírra vetnie.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary