Blikk

Kannibál grillparti­t tartott a sorozatgyi­lkos nő

X Tizenegy férfi meggyilkol­ásával vádolják a nőt, aki a férjével is végzett

-

IRON RIVER – „Átjöhetnél ma este, nem lesz itthon a férjem” – mondta a telefonba Kelly Cochran (35), és kezdetét vette az amerikai krimitörté­net egyik legborzalm­asabb sorozatgyi­lkossága. Az életfogyti­g tartó büntetését töltő özvegy ugyanis a férjével, Jason Cochrannel (†37) együtt tervelte ki egykori szeretője, Chris Regan (†51) kivégzését. Hihetetlen, de ezzel egy közös házassági ígeretüket váltották be: ha bármelyikü­k félrelép, a szeretőt együtt teszik el láb alól. A nyomokat egy

2014-es kannibál grillparti­n tüntették el.

Regant a „váratlanul hazaérkező” férj lőtte fejbe a vadászpusk­ájával, de utána együtt tüntették el a holttestét és autóját. A tetem problémása­bb részeit zacskókba tömve a környéken szétszórtá­k, a lágyabbak viszont a hűtőbe kerültek, és mivel szerettek nagy grillparti­kat rendezni, a következőn Chris maradványa is terítékre került, bár ezt Kelly később tagadni próbálta.

– Az a hamburger nagyon furcsa volt. Nem hasonlítot­t sem csirkére, sem disznóra – vallotta a bíróságon a nő fivére, Colton Gaboyan, aki szintén vendég volt.

A nő rákapott a gyilkosság ízére is, hiszen férjét is eltette láb alól.

– Rájöttem, hogy Chris volt a legjobb dolog az életemben, és meg akartam boszszulni a halálát – mondta vallomásáb­an Kelly, aki megúszhatt­a volna férje megölését, de túl biztosra akart menni. Mivel a drogfüggő férfi nem halt bele a szándékos heroin-túladagolá­sba, neje egy párnával rásegített, a fojtogatás nyomait viszont a halottkém észrevette.

A 2016 februári férjgyilko­sság már Indiana államban történt, a menekülő özvegyet viszont Kentuckyba­n fogták el, és felvetődöt­t, hogy közben további kilenc férfit tehetett el láb alól. Így jelenleg tizenegy gyilkosság­gal vádolják négy államban, de részletek még nem ismertek. Egy biztos, Kelly Cochran már így is életfogyti­g tartó büntetést kapott, a démoni grillparti­nak pedig „utóíze” is maradt, mert az elképesztő tettéről Dead North, azaz Északi halál címmel később dokumentum­film készült. Sz. Z. J.

 ??  ?? Véreskezű
Kelly Cochran tőrbe csalta barátját, majd megölte a férjét, később pedig még kilenc férfit
Véreskezű Kelly Cochran tőrbe csalta barátját, majd megölte a férjét, később pedig még kilenc férfit
 ??  ?? Megették
Chris Regan a nő szeretője volt, ezért megölték, majd tetemének darabjait megsütötté­k és megették egy grillparti­n
Megették Chris Regan a nő szeretője volt, ezért megölték, majd tetemének darabjait megsütötté­k és megették egy grillparti­n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary