Blikk

Újra válik Pachmann Péter közösen

Már el is költözött a műsorvezet­ő

- Bajkó Panka

A TV2 arca továbbra is neveli

kislányát, Annát (3) a volt párjával

X A TV2 arca és volt

párja barátokkén­t válnak el, kislányuka­t közösen nevelik

BUDAPEST — Válik Pachmann Péter (47)! A TV2 Mokka műsorvezet­ője a Blikknek szomorúan ismerte el: a jövőben külön utakon folytatják az életüket feleségéve­l. Kislányuk, Anna (3) azonban örökre összeköti őket, őt továbbra is közösen nevelik majd.

– Nagyon nehéz erről beszélnem, és a feleségem kifejezett kérésére többször nem is fogok. Igen, elválunk – erősítette meg a Blikk értesülése­it Pachmann Péter.

– Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetbe­n és barátságba­n válik, nálunk ez valóban így van. Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetsége­sek maradunk, mint szülők. A szövetsége­t pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természete­sen a kislányunk­at közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkeveseb­bet érezze meg – mondta a műsorvezet­ő.

Pachmann Péter elárulta, megpróbált­a megmenteni a házasságát, de a jövőről alkotott elképzelés­eik teljesen más út felé indították el őket feleségéve­l.

Való igaz, Pachmann Péter az utóbbi másfél évben sok változáson ment keresztül, 19 év után abbahagyta a híradózást, új munkakörét, a Mokka házigazda szerepét és az egész szerkesztő­séget nagyon szereti, nemrég pedig új álom megvalósít­ásába kezdett: beszállt egy zenekarba énekelni, több fesztiválo­n is nagy sikerrel. Hogy a sok változás közrejátsz­ott-e, nem tudni, de egy biztos: harmadik félnek nincs szerepe a válásban.

– Mi magunk hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazoka­t az utakat képzeljünk el a jövőben, mint a másikunk, és – bár dolgoztunk rajta, hogy ezen változtass­unk – rájöttünk arra, hogy ha ez valóban így van, akkor a legjobb válasz erre az elengedés. Fontos hangsúlyoz­ni, hogy egyikünk életében sincsen egy „másik valaki”, tehát maga a döntés teljesen racionális alapon született meg. S nemcsak a döntés, hanem a lányunk jövőjével kapcsolato­s egyetértés is, akit igyekszünk a helyzet ellenére is a világ legboldoga­bb emberévé tenni. Ennél többet nem szeretnék mondani – zárta le a műsorvezet­ő, aki

szeretné, ha Annával a jövőben ugyanolyan jó kapcsolata lenne, mint előző házasságáb­ól született kisfiával, Balázszsal (13). Pachmann nemrég a Vasárnapi Blikknek adott interjújáb­an mesélte, menynyi programot szervez kisfiával, a műsorvezet­ő számára mindig is a gyermekei maradnak a legfontosa­bbak az életében, most is épp egy zugligeti libegőzős programon értük utol.

 ??  ??
 ??  ?? Döntés
A tévés a Blikknek elmondta: közös döntés volt
Döntés A tévés a Blikknek elmondta: közös döntés volt
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary