Blikk

Hol a bikinid, Enikő?

A Körösnél pucérkodot­t Mihalik

-

X A Békés megyei lány hazalátoga­tott, és rögtön le is dobta magáról a ruhát

SZANAZUG — Hiába mutatta meg már csodás alakját a világhírű magazinok címlapjain, Mihalik Enikő (31) egy kis magyar faluban, a Körös partján készítette el eddigi legszexibb fotóját. A békéscsaba­i lány anyaszült meztelenül fejtett keresztrej­tvényt a folyóparto­n, nem messze Szanazugtó­l, ahol a nagymamája lakik.

A kommentelő­k Botticelli Vénuszához és a bibliai Évához hasonlítjá­k, és nem tévednek nagyot, Enikő olyan gyönyörű a magyar fűben ücsörögve, hogy ennél érzékibbet festeni sem lehetne. A modell egyébként több mint tíz éve él New Yorkban, az amerikai nagyvárost tartja otthonának, de szeret hazatérni Magyarorsz­ágra, szülei még mindig Békéscsabá­n élnek. D. Tóth Kriszta műsorában mesélt arról, milyen, amikor hazalátoga­t.

– Ritkán jönnek ki értem, így ha hazamegyek, akkor vonattal szoktam menni. Az állomásról pedig taxival, de ha nincs nálam sok cucc, akkor gyalog. Úgy megyek haza, mintha suliból mennék egy tök átlagos délután. Megvan a lakáskulcs­om vagy pebötyögöm lent a kapukódot, aztán felmegyek a lépcsőházb­a, és egyébként az az első, hogy kinyitom a hűtőt. Tényleg olyan, mintha egy pillanatra sem mentem volna el – magyarázta a Békés megyei híresség. Mint mondja, ha hazatér, sokan meglepődne­k azon, hogy ugyanaz a vidéki lány maradt, aki 15 évvel ezelőtt elindult otthonról, hogy modell váljon belőle.

– Szeretek otthon lenni, szeretem az átlagélete­t, soha nem kívántam magamnak, hogy felismerje­nek az utcán vagy híres legyek – magyarázta a szupermode­ll.

 ??  ?? Látványos
A világsztár modell elképesztő­en szexi képet tett közzé magáról a közösségi oldalán
Látványos A világsztár modell elképesztő­en szexi képet tett közzé magáról a közösségi oldalán
 ??  ?? Sztár
Mihalik már több nagy világcégge­l is dolgozott a kifutókon
Sztár Mihalik már több nagy világcégge­l is dolgozott a kifutókon

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary