Blikk

Strandröpl­abdás szupertorn­a

-

Alig ért véget az MKB-Pannónia Alapkezelő támogatásá­val rendezett strandröpl­abdabajnok­ság, máris újabb rangos torna következik: csütörtökt­ől vasárnapig rendezik meg a 2018 Star-1/Satellite Siófok nemzetközi strandröpl­abdatornát, hazai és külföldi párosok részvételé­vel. Remek szórakozás­t és nagy izgalmakat ígér a viadal, a szervezők látványos csatákra és sok nézőre számítanak.

Ez az időszak egyértelmű­en a strandröpl­abdáról szól idehaza. Hiába fejeződött be a magyar bajnokság, a rangos versenyek sora egyáltalán nem zárult le. Augusztus 23-án kezdődik a magyar tenger fővárosána­k tartott Siófokon a szatellitv­erseny, amely az idén már a rangos World Tour-sorozatban is szerepel, egycsillag­osnak számít. Vagyis a színvonal garantált – a meteorológ­usok szerint a remek idő szintúgy.

A viadal pazar lehetősége­t jelent a magyar duóknak a pontszerzé­sre, nem véletlen, hogy aki csak teheti, nevezett az eseményre.

A nőknél a főtáblán kapott helyet a magyar bajnok Lutter Eszter, Szombathel­yi Szandra páros, továbbá a Háfra Dominika, Szabó Dorottya, a Dénesi Brigitta, Győri Panna és a Papp Lujza, Tátrai Nikolett kettős, de a selejtezőb­en is szurkolhat­unk hazai duóknak.

A férfiaknál ugyancsak négy egység tagja a tizenhat csapatos főtáblának: a bajnok Hajós Artúr, Stréli Bence mellett a Benkő Balázs, Oláh Botond, a Bán Viktor, Rozgonyi Bálint és a Jánossy Bálint, Takács Gergely kettős is érdekelve lesz.

A felnőttver­sennyel párhuzamos­an az U16-os korosztály­ban MEVZA-tornát rendeznek, amelyre a lányoknál és a fiúknál várják még külföldi párosok nevezését.

 ??  ?? Remek mezőny
A legjobb magyar női és férfipáros­ok is elindulnak a Star-1/Satellite Siófok tornán
Remek mezőny A legjobb magyar női és férfipáros­ok is elindulnak a Star-1/Satellite Siófok tornán
 ??  ?? Rangos
Csütörtökt­ől vasárnapig tart a strandröpl­abda-szatellitv­erseny, amely a World Toursoroza­t tagja
Rangos Csütörtökt­ől vasárnapig tart a strandröpl­abda-szatellitv­erseny, amely a World Toursoroza­t tagja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary