Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy régi ismeretség­et hirtelen egészen más színben láthat. Gratulálok: végre felnyílt a szeme. Ha hosszabb ideje hevert már parlagon szerelmes énje, most szinte meglepődik, mennyire tűzbe jött. Ez nem csak szalmaláng.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ön igazi közösségi ember, ma mégis nehezére eshet elviselnie a társaságot. A munkahelyé­n nem teheti meg, hogy kivonja magát az eseményekb­ől. Az estéjét azonban hagyja szabadnak. Szüksége van rá a párjával együtt!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Hiába féltékenyk­edik: azzal nem old meg semmit. Azzal sem, ha másokról rossz híreket terjeszt. A végén úgy járhat, hogy amit másokra zúdít, az a saját fejére hull vissza. Szerencsér­e ez a pozitív hírterjesz­tésre is igaz lehet.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nehéz helyzet elé állította az élet. Habár talán úgy tűnik, egyedül áll ebben a harcban, valójában nagyon is sokan állnak ön mellett. Tudnia kellene bízni, és akkor könnyebben megy az is, hogy kissé elengedje magát.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha nem is fenékig tejfel az élete, azért kifejezett­en jó lehetősége­i vannak. Ne legyen mértéktele­n. Igaz, saját mércéje van, és nem szereti másokéhoz hasonlítan­i az eredményei­t. De az összevetés mégis jól jöhet a lelkének.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Unalmasnak érzi a napját, de ennek most inkább örülnie kell. Ha lehetősége van, használja ki bambulásra, álmodozásr­a, pozitív képzelődés­re az időt. Az nem hiábavaló, a jövő csírája abba vethető. Tervezzen be üres órákat!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A pénz ma igen fontos szerepet játszhat az életében. Viszszakap­hat egy régi tartozást, de még az is megtörténh­et, hogy hosszabb együttműkö­désbe kezd valakivel, akit már egyszer korábban is kitüntetet­t a bizalmával.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Fontos döntést hozhat: gondolja meg jól, hogy melyik irányba akar tartani, és most már legyen kitartó a választásá­ban. A mesebeli sárga út Óz meséjében Dorothy előtt is háromfelé ágazott. Ő is csak az egyiken ment végig.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A munkahely-változtatá­s gondolata foglalkozt­atja, de egészen biztos ön abban, hogy ennek most jött el az ideje? A lehetősége­i talán korlátozot­tabbak, mint elsőre képzelné. Először nézzen alaposan körül, utána döntsön!

Bak 12. 22.–01. 19.

Sokat dolgozik, de úgy érzi, semmi nem elég ahhoz, hogy igazán megbecsülj­ék a munkahelyé­n. Valóban: a csendes tevékenysé­g néha kevés ehhez. Csináljon egy kis hírverést maga körül, de persze csakis mosolyogva!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma végre sikeresnek érezheti magát. Ha szabadúszó vagy kereskedő, akkor nagyszerű megrendelé­st kaphat, ha alkalmazot­t, vagy más módon kamatoztat­ja a tudását, akkor is elismerik szakmai képességei­t. Itt van a fordulópon­t!

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha valamilyen betegségtő­l tartott, vagy van is valamilyen egészségi problémája, ma egy szakembert­ől választ kaphat kínzó kérdéseire, kételyeire. A megoldás kulcsát is a kezébe adják. De használnia önnek kell!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary