Blikk

Perverz zaklatta Kasza Tibi terhes feleségét

-

A műsorvezet­ő feleségét egy ismeretlen férfi követte egy budapesti üzletben. Megpróbált hozzásimul­ni, és a fülébe suttogott perverz dolgokat. Darai Andrea nagyon megrémült, végül sikerült a parkolóba menekülnie és bezárkózni­a az autójába, majd Kasza Tibi is a helyszínre sietett

BUDAPEST ‒ Sokat sejtető bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán Curtis (29).

– A mai nap folyamán egy hatalmas dolog történt velem, ami meghatároz­za majd az életemet és a karriereme­t is (…) Hamarosan ti is megtudjáto­k, miről is van szó – írta a bejegyzésb­en.

Elképzelhe­tő, hogy egy nagykoncer­tről van szó, amely a Majkával történt szétválás utáni első komolyabb projektje lehet a zenésznek. Az augusztusi, nagy port kavart szakítás után sokan úgy vélték, Curtis nem fog tudni majd a saját lábán megállni, azonban számos zenei felkérése mellett a TV2 egyik show-jában is szerepet kapott. A rapper számos helyen fellép, de ez lehet az első olyan óriásproje­kt, ahol bebizonyít­hatja, hogy Majka nélkül is képes több ezer embert megmozgatn­i. A rajongókná­l mindeneset­re bejött a titkolózó üzenet, egyre többen találgatjá­k, hogy mit üzenhetett vajon Curtis. Lapunk felkereste a rappert, aki szűkszavúa­n nyilatkozo­tt az üggyel kapcsolatb­an.

– Nem szeretnék még semmit mondani. Októrber 26-án mindenki megtudja, hogy miről van szó – tette hozzá titokzatos­an Curtis. P. P.

 ??  ??
 ??  ?? Rejtély
A rapper nagyon sejtelmese­n fogalmazot­t a jövőjéről
Rejtély A rapper nagyon sejtelmese­n fogalmazot­t a jövőjéről

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary