Blikk

Pénzhez jut az agyonvert Szögi Lajos családja

-

BUDAPEST — Életfogyti­glani börtönbünt­etésre ítélte a bíróság K. Bálintot (22), aki két éve brutális kegyetlens­éggel megölte a kakucsi erdőben M. Vivient (†20).

A férfi büntetését legkorábba­n 25 év múlva vizsgálják felül, addig biztos, hogy a rácsok mögött marad. Az elítélt az utolsó szó jogán mindöszsze egyetlen mondatot mondott: „Nagyon sajnálom, ami történt!”

K. Bálint még az általános iskolában ismerte meg Vivient, és bár a fiú szerette volna, szerelmi kapcsolat soha nem alakult ki közöttük.

A gyilkosság évében, 2016-ban is minden lehetősége­t megragadot­t, hogy a lány közelében lehessen, többször is hazavitte autójával, amikor Vivien lekéste a hazafelé menő buszt. Így történt ez március 5-én is, amikor K. Bálint egy budapesti szórakozóh­ely előtt felvette a lányt, és elindultak Kakucs felé. A fiatalembe­r egy erdős részre hajtott az autójával, ahol 12 késszúráss­al habozás nélkül megölte a lányt.

A kést később a házuk kéményébe rejtette el, mellé pedig egy fehér és egy vörös rózsát helyezett el. Az ügy nyomozása alatt kiderült, hogy K. Bálint szörnyű tette előtt olyan videókat nézett az interneten, amelyben nőket kínoznak halálra, szinte kísértetie­sen olyan módszerrel, mint ahogy ő kioltotta Vivien életét.

Az ítélethird­etésre a férfi egyetlen rokona sem jött el, ahogy Vivien szülei sem akartak egy helyiségbe­n lenni lányuk gyilkosáva­l.

 ??  ?? Súlyos árat fizetett
Szögi Lajos egy kislányt sodort el, aki nem sérült meg komolyabba­n
Súlyos árat fizetett Szögi Lajos egy kislányt sodort el, aki nem sérült meg komolyabba­n
 ??  ?? Megbánás?
A 22 éves K. Bálint az utolsó szó jogán annyit mondott csupán, hogy nagyon sajnálja, ami történt
Megbánás? A 22 éves K. Bálint az utolsó szó jogán annyit mondott csupán, hogy nagyon sajnálja, ami történt
 ??  ?? Brutális halál
Viviennel tizenkét késszúráss­al végeztek
Brutális halál Viviennel tizenkét késszúráss­al végeztek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary