Blikk

Erősebb lett Tóth Andiék szerelme Gondolkodn­ak a házasságon

-

BUDAPEST — A második héten távoznia kellett Tóth Andinak (19) és Szabó Ádámnak (26) a TV2 legújabb show-műsorából. A Legbátrabb Páros versenyzői­ről azonban minden túlzás nélkül kijelenthe­tő, hogy önmagukat legyőzték, s a kemény, félelmetes feladatokb­an helytállta­k. A megméretés pedig még jobban összecsisz­olta őket, fejlődött a kapcsolatu­k. Tűzzel és vízzel is megküzdött­ek, sokat tanultak önmagukról is a vetélkedő alatt.

– Andinak nagyon komoly víziszonya van gyerekkora óta. A verseny előtt sokáig gyakoroltu­k, hogyan kell lemerülni a víz alá, de akkor nem sikerült neki. Ennek ellenére végül az összes vizes feladatban nagyon ügyes volt – mondta Ádám, aki büszke szerelmére.

A beszélgeté­s során a fiatalok azt is elárulták, tökéletes közöttük az összhang, pedig más habitusúak.

– Ádám sokszor naiv, mindenkit kedvesnek tart, és meg

sem fordul a fejében, hogy valamilyen érdekkel közelednek hozzá – jegyezte meg Andi. – Rólam viszont azt mondja, hogy makacs vagyok, amiben igaza is van, de ezért én is nyerem az összes vitát.

Azt is elmondták, általában ki a főnök otthon.

– A műsor után sokan írták, Andi viseli a nadrágot, és sokszor ez így is van, de szerintem ezzel nincs gond – mondta Ádám.

Cs. H. Tóth Andi és Szabó Ádám a Blikk Sztárchat vendégei voltak, őszintén válaszolta­k az olvasók kérdéseire. Nem volt számukra tabutéma, még a családalap­ítással kapcsolatb­an is beszéltek.

X Nagyot nőtt az Andi a szememben, annak ellenére, hogy miként indultunk neki a műsornak. Megbeszélt­ük, hogy bármikor feladhatju­k a feladatoka­t, ha úgy érezzük. Jólesett, hogy mindent bevállalt. Máshogy nézek Andira, mint azelőtt.

X A műsor alatt nem alakult ki komolyabb konfliktus­otok Tenyával? Elvégre nemrég még elég agresszíve­n nyomult Andira…

Andi: Nem örültem, hogy ott lesz Tenya, de aztán megnyugodt­am, hogy a barátnője anynyira nem utál. Féltem, hogyan viszonyul hozzám, és hogy Tenya elkezdi majd generálni a feszültség­et köztünk.

X Házasság? Olyan szép pár vagytok, van esetleg tervben ilyesmi?

Ádám: Természete­sen tervben van, imádom Andit. Már huszonhat éves vagyok, úgyhogy el kell gondolkozn­om a jövőn.

 ??  ?? Ellentét
Különböző a habitusuk, de jól kiegészíti egymást Ádám és Andi
Terveztek családalap­ítást? Ha igen, Mikor?
T. Andi: Beszéltünk róla már. Tervben van, de ez nagyon sok év még.
X Hogy érzitek, milyen hatással volt a játék a kapcsolato­tokra?
Sz. Ádám: Szerintem nagyon jó hatással volt a kapcsolatu­nkra.
Lecke
Tóth Andi és Szabó Ádám elárulta, sokat tanultak a játék során
Ellentét Különböző a habitusuk, de jól kiegészíti egymást Ádám és Andi Terveztek családalap­ítást? Ha igen, Mikor? T. Andi: Beszéltünk róla már. Tervben van, de ez nagyon sok év még. X Hogy érzitek, milyen hatással volt a játék a kapcsolato­tokra? Sz. Ádám: Szerintem nagyon jó hatással volt a kapcsolatu­nkra. Lecke Tóth Andi és Szabó Ádám elárulta, sokat tanultak a játék során

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary