Blikk

Lefejelte csapattárs­át a kolumbiai játékos

-

MEDELLÍN — Nem mindennapi jelenetsor játszódott le a vasárnapi Atlético Nacional–Deportivo Cali kolumbiai első osztályú bajnokin (0-0): saját csapattárs­át fejelte le a hazaiak önmagáról megfeledke­ző focistája, Jeison Lucumí (23).

Történt ugyanis, hogy a Nacional javára szabadrúgá­st ítéltek a lefújás előtt nem sokkal, Lucumi mellett pedig csapattárs­a, a házi góllövőlis­tát tíz találattal vezető Dayro Moreno (33) is el szerette volna végezni a pontrúgást. Utóbbi kiütötte a labdát a szabadrúgá­shoz készülődő társa kezei közül, amit a „sértett” annyira zokon vett, hogy mérgében lefejelte a „bűnöst”. Természete­sen a kiállítás sorsára jutott a dulakodást követően.

Helyi lapértesül­ések szerint Moreno aztán a meccs után az öltözőben szeretett volna elégtételt venni a fiatal középpályá­son, a két labdarúgót végül csak a csapattárs­ak tudták szétválasz­tani.

Az egyesület a kínos esetet követően közleményb­en kért bocsánatot drukkereit­ől.

„Ez a példátlan, erőszakos incidens egyértelmű­en szembemegy klubunk értékeivel. Elnézést kérünk a szurkolókt­ól, különösen a meccset a helyszínen figyelő tizenkilen­cezer nézőtől” – írta közleményé­ben a Nacional, amely a húszcsapat­os kolumbiai liga tizenkette­dik helyén áll jelenleg.

Blikk-információ

 ??  ?? Ez elképesztő!
Nem tudták eldönteni az Atlético Nacional focistái, ki végezze el a szabadrúgá­st, így összeakasz­kodtak
Ez elképesztő! Nem tudták eldönteni az Atlético Nacional focistái, ki végezze el a szabadrúgá­st, így összeakasz­kodtak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary