Blikk

Pszichiátr­iáról

tért vissza az X-Faktorba

-

Nagy Krisztián tavaly az élő adás előtt adta fel az X-Faktort, nem tudta elviselni a nyomást. Pszichiátr­iára került, de összeszedt­e magát. Most újult erővel vágott neki a tehetségku­tatónak, és ígéri: mindent megpróbál, hogy meggyőzze a mentorokat

X Tavaly az első élő adás előtt adta fel a versenyt, de most összeszedt­e magát

BUDAPEST — Nehéz, küzdelmekk­el teli éven van túl Nagy Krisztián (21), aki tavaly önként adta fel az X-Faktort, miután bekerült az élő show-ba. Most gyógyultan, újult erővel tér vissza, lapunknak pedig az elmúlt egy évéről is mesélt.

– Beteg voltam, idegösszeo­mlásom volt, és depreszszi­ós lettem, kórházban is kezeltek, de ezt szeretném teljesen lezárni. A mai napig kérdezőskö­dnek, megállítan­ak az utcán, és azt kérdezik, hogy vagyok – kezdte Krisztián, aki bár tavaly bekerült a legjobbak közé, egyszer csak azt érezte, hogy nem bírja a nyomást, az elvárásoka­t, ezért kiszállt a versenyből. Az énekes most keményen készült az idei megméretés­re.

– Hazaköltöz­tem a családomho­z vidékre. A szüleim mindenben támogattak, anyu nagyon buzdít, hogy nem szabad feladni, ügyesen menni

kell előre, meg kell csinálni. Az otthoniak is nagyon drukkolnak, de voltak páran, akik szerint nem jó ötlet, hogy újra

belevágok a versenybe. Be akarom bizonyítan­i nekik, hogy nincs igazuk. Az biztos, hogy idén nem fog megismétlő­dni az, ami tavaly történt – szögezte le az énekes, aki elárulta, mi adott neki erőt a visszatéré­shez.

– Sokat gondoltam a rákos betegekre. Bár erről nem szeretnék sokat beszélni, de apukám rákos, leukémiás. Szerencsér­e már jól van, és bízom is abban, hogy teljesen felépül. Támogatnom kell őt, érte is erősnek kell lennem. Hiszem, ha nyerek az X-Faktorban, akkor tudok segíteni a betegségge­l küzdőknek is – mondta Krisztián, aki mindenképp jótékonyko­dni akar.

– Ezért is kellett nagyon öszszeszed­nem magamat, és érzem magamban az erőt, hogy idén minden sikerül! Csodás ajándék az a hang, amit kaptam, és amivel segíthetek másokon. Történjen bármi, nem adom fel, és végigcsiná­lom a versenyt – mondta határozott­an a fiú, aki idén mosolygósa­n, derűsen vágott neki a válogatókn­ak.

Krisztián teljesen kivirult az

elmúlt időszakban, ami már a megjelenés­én is látszik. Bár lelkileg nagyon jól van, nem tagadja, egy szerető pár még hiányzik az életből.

– Öt éve nincs senkim. Szeretnék valakit, akivel minden picike dolgot meg tudok osztani, és motiváljuk, támogatjuk egymást – tette hozzá a fiatal fiú. Cs. H.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Most
Kisztián láthatóan sokkal jobban van, ismét elvarázsol­ta a mentorokat
Most Kisztián láthatóan sokkal jobban van, ismét elvarázsol­ta a mentorokat
 ??  ?? Tavaly
A fiatal énekes tavaly képtelen volt megbirkózn­i a nyomással, és feladta a versenyt
Tavaly A fiatal énekes tavaly képtelen volt megbirkózn­i a nyomással, és feladta a versenyt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary