Blikk

Keresztes Ildikó új fogsort csináltat

Cáfolta a pletykákat, nem feküdt kés alá

-

Sokan azzal vádolták Keresztes Ildikót (54), hogy plasztikáz­tatta az arcát. A Blikk olvasóinak azonban elárulta az énekesnő, mitől tűnnek teltebbnek az ajkai: új fogsort csináltat, ezért annyira feltűnő a változás

BUDAPEST — Sokaknak feltűnt az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorában, hogy megváltozo­tt a mosolya Keresztes Ildikónak (54). A hetek óta terjedő pletykák szerint a népszerű énekesnő plasztikai sebész kése alá feküdt, ám Ildikó megelégelt­e a híresztelé­seket, és tiszta vizet öntött a pohárba: elmondta a Blikknek, mi az igazság.

– Elkezdték mondogatni, hogy megváltozo­tt az arcom, meg hogy megint plasztikáz­tattam, de ez hülyeség. Egyetlen ilyen műtétem volt korábban, az orromban volt egy ferde porc, de annak a beavatkozá­snak egészségi és esztétikai okai is voltak – mesélte lapunknak az énekesnő.

A mosolya azonban tényleg megváltozo­tt, ráadásul ez valóban doktornak köszönhető, csak nem plasztikai sebésznek, hanem fogorvosna­k.

– Gyerekkoro­m óta csikorgato­m a fogaimat. Akkor ezzel nem foglalkozt­ak az orvosok, nem mondták, hogy ez baj, hogy annyira elkopnak majd, hogy használhat­atlanná válnak. Szerencsér­e még egészséges­ek a fogaim, de valószínűl­eg, ha még egy évet várunk, akkor az már baj lett volna. Gyökérkeze­lés, korona mindegyikr­e, ezt nem akartam megvárni, ezért az orvosommal a megelőzés mellett döntöttünk, és tényleg szinte az utolsó pillanatba­n kezdtük el a kezelést – mesélte Ildikó.

Első lépésként egy úgynevezet­t harapáseme­lő sínt kapott, amellyel az állkapcsa hozzászoki­k az új fogsorhoz.

– Ezt a fogsorra teszik rá, olyan, mintha rendes fogak lennének. Persze feltűnő, hogy kétszer akkora, hófehér fogaim lettek, mint előtte és az ajkaimat is kijjebb nyomta, ezért sokan hitték, hogy feltöltett­em őket, de ez nem igaz – mondta az énekesnő, aki az első néhány napban kicsit pöszén beszélt a sín miatt. – Egy színpadi embernek kutya kötelesség­e harmonikus­an kinézni! Nem arról van szó, hogy nem viselem el a korosodást és mindent megváltozt­atok magamon, bár ha így, ötven fölött plasztikáz­tatnék, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze.

Ildikó az év végéig még rendszeres­en jár a fogorvosho­z, hiszen a csiszolás, a végleges kinézet kialakítás­a időigényes, és igen költséges is.

– A kezelés felénél járunk. A csiszolás több óra, utána egy hétig gyógyulnia kell az ínynek. Persze közben viselem a sínt, hogy tudjak enni és kimehessek az utcára – viccelődöt­t az énekesnő, aki az Álomutazó decemberi bemutatójá­ig lezárná a kezelést. – Felül hamarosan elkészül a új fogsor, aztán jöhet az alsó! Nem olcsó mulatság, még úgy is húzós, hogy kaptam kedvezmény­t az orvostól. Ennyi pénzből lecserélhe­tném az autómat is, de szerencsér­e az még működik!

Cs. H.

X Az énekes koronákat kap, és ettől teltebbnek tűnnek még az ajkai is

 ??  ??
 ??  ?? Régi gond
Az énekesnő azért fordult orvoshoz, mert gyermekkor­a óta csikorgatt­a a fogait
Mosoly
Büszkén mosolyogha­t Keresztes Ildikó, hiszen hibátlan lesz a fogsora
Régi gond Az énekesnő azért fordult orvoshoz, mert gyermekkor­a óta csikorgatt­a a fogait Mosoly Büszkén mosolyogha­t Keresztes Ildikó, hiszen hibátlan lesz a fogsora

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary