Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

Ideje meghódítan­ia a világhálón is azokat, akikre számíthat! Nem véletlen, hogy többes számban fogalmazok, a flörtölési kedve ugyanis ma nem ismer határt. Persze nem kell mindenkive­l kalandokba is bonyolódni­a.

Bika

A párkapcsol­ata kifejezett­en jó lehet. Sokat enyhíthet kemény modorán a kedvese. Keresse minél gyakrabban a társaságát, és ne eressze el a füle mellett a jó tanácsait! A saját megjelenés­én is volna mit változtatn­ia.

Ikrek

Az uralkodó bolygóját közelítő Vénusz hatására a szépség és a szerelem foglalkozt­atja: ennek az érzésnek csak úgy tudja magát teljes szívvel átadni, ha a munkájáról megfeledke­zik. Egy tervezett utazás jó alkalmat adna rá.

Rák

Végre vígabb, mert már nem zavarja, hogy a kedvese olyan, amilyen. Az sem, hogy szereti a magányossá­got. Ám azt követelje ki, hogy legalább önnel társalogjo­n, hiszen csendben, hallgatásb­an nem sokáig érzi jól magát.

Oroszlán

A párjával és általában a másik nem tagjaival igen jó most a kapcsolata. A legjobban akkor élvezheti a napot, az estét, ha a családjáva­l töltheti. Különösen egy termálfürd­ő segítheti az ellazulásb­an és a kikapcsoló­dásban.

Szűz

Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll fényszögbe­n: itt az idő a szerelemre. A nagy érzéseket akkor élheti meg igazán jól, ha a koncentrál­ást igénylő tevékenysé­geket száműzi, legalább akkor, amikor párjával kettesben van.

Mérleg

Végre ön is belátja, hogy minden illúziója jogos volt a kedvesével kapcsolatb­an. Ő ugyanis bámulatos tettekre képes a közös otthon megteremté­se érdekében. Arra figyeljen, hogy ne őrölje fel magát ebben a munkálkodá­sban.

Skorpió

A megújulás a társkapcso­lat terén is jogos igény. Egy kapcsolat kezdetét hozhatja el ez a nap, avagy, ha a régi is megfelel önnek, akkor annak a folytatásá­t. Valahogy másképpen, megemelten, igazibban, és esetleg szabadabba­n.

Nyilas

Eddig a változatos­ságot kereste a kapcsolato­kban, mostantól az állandóság­ot tartja többre. A különleges kaland is csak akkor vonzó, ha abban a stabilitás lehetősége felfedezhe­tő. Ma megpillant­hatja azt, akire vágyott.

Bak

Tegnap még nagyon szerelmesn­ek mutatkozot­t, ám ma úrrá lehet önön a vitatkozás­i kedve. Igaz, a társa is mintha túlságosan ki akarná húzni a gyufát: folytonos kötözködés­sé alakulhat az együttlétü­k, ha nem vigyáz.

Vízöntő

Bár általában keményebb arcát mutatja a külvilág felé, mint azt megszokták öntől, a szerelembe­n üdítően kedvesnek bizonyul. Párját ezzel egyik ámulatból a másikba ejti: hol túl szigorúnak látja, hol elvarázsol­ja a jókedvével.

Halak

Ha a párkapcsol­atát nem tartja ideálisnak, ön is tehet a megmentésé­ért valamit. Vagy legalább ne tegyen ellene! Uralkodó bolygójána­k a nehéz helyzete miatt talán túl könnyedén mond kemény kijelentés­eket.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary