Blikk

Megházasod­ott Survivör Nóri

-

BUDAPEST — Férjhez ment a Survivor versenyzőj­e, Nóri (37). A sportoló csak a Blikknek mesélt a várva várt nagy nap legemlékez­etesebb részleteir­ől.

ezért nem is siettettük a dolgot – kezdte lapunknak Nóra. – Tizennégy éve vagyunk együtt, addig nem hiányzott, hogy legyen papírunk arról, hogy házasok vagyunk. Mind a ketten vallásosak vagyunk, ezért fontos volt, hogy Isten színe előtt esküdjünk, mert az örök érvényű – tette hozzá a versenyző, aki a nagy nap legszebb és legemlékez­etesebb pillanatai­ról még azelőtt mesélt, hogy a nézők láthatták volna a Survivörbe­n.

– A templomi esküvőnk nagyon megható lett. Az volt az álmom, hogy a férjem csak az oltár előtt lásson meg a fehér ruhában, ez sikerült is, előtte egész nap nem találkoztu­nk. Kendécske fiunk vitte a gyűrűket, Mira és Kitti pedig koszorúslá­nyok voltak. Én egy sportos, szexi, rövid fehér ruhát választott­am. Ezt követte a polgári ceremónia, majd a 40 vendég kíséretébe­n mentünk a lagzira, ami egy sváb vendéglőbe­n volt. Nászútra majd tavasszal megyünk – mesélte boldogan a játékos, aki jelenleg a Holtak Szigetére került, a kaland-realityját­ékban ott várja a folytatást a küzdelembe­n.

Cs. H.

 ??  ?? Küzd
Eddig remekül állta a sarat a Survivör feladataib­an
Esküvő
Nóri 14 év után ment hozzá Jánoshoz, három gyermekük van, Mira (balról), Kende és Kitti
Küzd Eddig remekül állta a sarat a Survivör feladataib­an Esküvő Nóri 14 év után ment hozzá Jánoshoz, három gyermekük van, Mira (balról), Kende és Kitti

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary