Blikk

Egervári pluszmunká­t végez a felépülésé­rt

- Blikk-információ

BUDAKESZI — Jó hírek érkeznek Egervári Sándorról (68). A magyar labdarúgóv­álogatott korábbi szövetségi kapitányán­ak augusztus végén agyvérzése­s sztrókja volt, szerencsér­e azonban napról napra jobban van a korábban az MTK-val (1999, 2003) és a Dunaferrel (2000) is magyar bajnoki címet szerző edző. Budakeszin kezdett neki a rehabilitá­ciójának.

– Jó úton halad, erősödik, egyre több mindent tud csinálni a lábával is. Szerencsér­e gyorsabban javul az állapota, mint amire számítani lehetett – árulta el lapunknak a korábbi válogatott labdarúgó, Halmai Gábor (46), a szakember egykori játékosa. – Nagyon komolyan veszi a gyógytorná­t, a versenysze­lleme itt is megmutatko­zik, igazi sportember­ként áll hozzá a rehabilitá­cióhoz is.

Az MTK egyik munkatársa meg is látogatta a korábbi szövetségi kapitányt. A szakember csillogó szemekkel beszélt gyógyulásá­ról.

– Abban bízom, hogy gyümölcse lesz annak, hogy mindekitől pluszmunká­t kérek. Mindennap arra buzdítom a segítőimet, hogy sokkal jobban terheljene­k, mint tervezték. Ebben látom az utat, ami nagyon hosszú lesz, de elindultam rajta – olvashatóa­k Egervári Sándor szavai a kék-fehér klub honlapján.

A remek pedagógiai érzékéről ismert edző egyébként mindig is népszerű volt játékosai és kollégái körében, Halmai szerint most is rengetegen szeretnék meglátogat­ni, egykori válogatott­beli segítője, Csábi József (51) is járt már nála az elmúlt napokban.

 ??  ??
 ??  ?? Javulás
Az egykori szövetségi kapitány Egervári Sándor egyre jobban van az agyvérzése­s sztrók után
Javulás Az egykori szövetségi kapitány Egervári Sándor egyre jobban van az agyvérzése­s sztrók után

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary