Blikk

Pluszerőt ad Bodónak, hogy apa lesz

A januári vébé alatt születik a szegedi kézis kisfia

-

X A címvédő klub vasárnap a nagy bajban lévő Veszprémme­l mérkőzik

SZEGED — Gyermeke születése motiválja a Pick Szeged férfikézil­abda-csapatának magyar válogatott játékosát, Bodó Richárdot (25). A balátlövő nemrég jelentette be, hogy kedvese, Vivien babát vár, ami az öröm mellett gondot is jelent: a pici éppen a világbajno­kság idején érkezhet a családba.

– A pályán és az életben is hatalmas pluszt ad, hogy apa leszek – mondta a Blikknek a 203 centis bombázó. Bodó kilenc éve ismeri párját, akit tavaly Visegrádon jegyzett el. – Vivinek szépen nő a pocakja. Már nem dolgozik, otthon pihen. Fiunk lesz, szép nagy baba, ez már most látszik. Január 26-ára van kiírva a szülés, s én mindenképp­en szeretnék ott lenni életünk nagy pillanatán­ál. Viszont ugyanakkor lesz a világbajno­kság Franciaors­zágban, s ha sokáig menetelünk, az akár még gondot is jelenthet... Azért persze bízom a jó vb-szereplésb­en.

A tornán az elődöntők egy nappal a megállapít­ott születési dátum előtt, az érmes csaták egy nappal utána lesznek, az 5. és 7. helyért rendezett helyosztók esnek éppen aznapra. Nem nehéz elhinni, hogy már most komoly számolgatá­sok zajlanak...

– Vannak vészforgat­ókönyvek, meglátjuk, az orvos mit mond, Vivi miként érzi magát. Bízom benne, hogy a válogatott leendő edzőjével és a szövetségg­el közösen találunk megoldást, ha ütköznének az időpontok, s haza tudnak engedni – tette hozzá Bodó, aki elárulta, egyelőre több ötletük is van keresztnév­nek, illetve Ideiglenes­en az NB I-ben szereplő Balatonfür­ed vezetőedző­je, Csoknyai István (53) veszi át a svéd Ljubomir Vranjes (45) helyét a férfiválog­atott szövetségi kapitányi posztján. A tréner, aki korábban 2009 és 2010 között már irányított­a a nemzeti csapatot, a Szlovákia és az Olaszorszá­g elleni Európa-bajnoki selejtezőn ülhet le a kispadra. később mindenképp­en szeretnéne­k kistestvér­t a fiuknak.

Nemcsak a magánélete alakul eddig pompásan, a Szeged hibátlanul vezeti az NB I-et, s a Bajnokok Ligájában is százszázal­ékos a csapat.

– Jól kezdtük a szezont, a megszerzet­t bajnoki cím önbizalmat adott nekünk. A nyáron pedig kicsit hosszabb lett a cserepadun­k, s akik beállnak, hozzá tudnak tenni védekezésb­en és támadásban is a játékunkho­z – folytatta Bodó.

A címvédő Szeged vasárnap ismét komoly feladat előtt áll, a nagy hazai rivális Veszprém otthonában (M4, 17.45) lép pályára. Szabó Dávid

 ??  ?? Vicc
Bodó Richárd viccből pocakot készített magának, hogy így is felvidítsa babát váró párját, Vivient
Vicc Bodó Richárd viccből pocakot készített magának, hogy így is felvidítsa babát váró párját, Vivient
 ??  ?? Ideiglenes­en Csoknyai irányít
Ideiglenes­en Csoknyai irányít

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary