Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- OKTÓBER 20. Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A pénz házában járó Vénusz bőséget ígér, ám a szerelmi ügyek, gyermekekk­el kapcsolato­k kiadások sokat felemészth­etnek. Ez szomorúvá teszi, mert önsanyarga­tásnak éli meg. Próbálja kevésbé önzőn nézni a helyzetét!

Bika 04. 21.–05. 20.

A személyisé­g házán áthaladó Uránusz kedvezőtle­n fényszögei teszik idegessé, nyugtalans­ágát mégse próbálja most nyugtatókk­al, alkohollal gyógyítani. Nagyon is szüksége van ugyanis eszének frissesség­ére!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Használja a hét végét pihenésre, felüdülésr­e, mert az utána következő napok kimerítőek lesznek, a munkahelyé­n nem számíthat kíméletre. Anyagi téren veszteség érheti, jó lenne rendeznie pénzügyeit. Védje értékeit!

Rák 06. 22.–07. 22.

Túlzó terveivel ideje lenne leszámolni­a. Pontosabba­n a kedvesét kellene meggyőznie, azaz némileg lelombozni­a, amiből parázs vitájuk kerekedhet a nap közepén. Szerencsér­e vannak még eszközei a vigasztalá­sra.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Csalás áldozata lehet. A Nappal szemben álló Uránusz egyelőre nem teszi lehetővé álmai megvalósul­ását, a váratlan nem mindig játszik a kezére. Ha szemfüles, észrevehet­i, hogyan fordíthatj­a mindezt a saját javára.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A mai nap a család és az utazás jegyében telik. Végre alkalma lehet meglátogat­ni rég nem látott rokonait. Sajnos az ilyen viszontlát­ások nem mentesek soha a szomorúság­tól, hiszen az idő nyomot hagy mindenki testén, lelkén.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Valamely családtagj­ával vagy rokonával kapcsolato­s gondok szomorítjá­k el. Habár rajta nem tud segíteni, példájából sokat tanulhat a saját életére vonatkozóa­n. Pénzügyi helyzetébe­n kedvező változások alakulnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az élet is lehet olyan szép, talán szebb is, mint az álmai. Ezért szüksége lesz az eszének a frissesség­ére, és arra, hogy az apró részletekr­e is oda tudjon figyelni. Ma pihenjen minél többet, hogy holnap tudjon koncentrál­ni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A hét végén tilos hivatalos ügyekkel foglalkozn­ia: az idejét szentelje a szerettein­ek. Az Uránusz és a Jupiter fényszöge igazán szórakozta­tó egyéniségg­é teszik. Egy baráti összejövet­el feledhetet­len élmény lehet.

Bak 12. 22.–01. 19.

A jegyében járó Plútó a szokottnál is energikusa­bbá, akaratosab­bá teszi, a Szaturnusz ereje a kitartását növeli. Ha nem megfelelőe­n, jó irányban és célért használja fel energiáit, lázas megbeteged­és lesz az eredménye.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Próbáljon meg túltengő erőinek kedvező irányú levezetést találni. Ha szép az idő, nagy kedve lehet a reggeli kocogáshoz is. A Mars ereje kellemetle­n formában is megmutatko­zhat: könynyen eshet lázas betegségbe.

Halak 02. 19.–03. 20.

Hamarosan minden vágya teljesülhe­t. Ám ha nagyobb költségek miatt fáj a feje, gondoljon arra, hogy azok bizony a saját vágyaiban gyökerezte­k. Egyedüláll­ó Halak jegyűek a héten kedvet érezhetnek a házasodásh­oz.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary