Blikk

Fluor Tomi: Senkinek nem írtam azt, hogy bántani fogom

A frontember szerint régóta tart a konfliktus a Wellhellób­an A zenész kíváncsian várja, kap-e rendőrségi idézést a feljelenté­st követően

-

Megtörte a csendet Fluor Tomi (31) a Wellhello-botrány kapcsán. A múlt héten hat tag távozott a sikeres együttesbő­l, mert az egyiküket állítólag sms-ben megfenyege­tte a frontember. A zenész a Blikknek elmondta, nem írt olyat a társának, hogy bántani akarná

BUDAPEST — Kitört a balhé a Wellhello együttesbe­n, felrobbant a formáció, kilépett hat zenész, arra hivatkozva, hogy a frontember Fluor Tomi (31) egy koncert előtt minősíthet­etlen stílusban beszélt velük, és egyiküket megfenyege­tte smsben. Eddig közleményb­en kommentált­a a történteke­t Fluor, de a Blikk kérdésére kicsit bővebben is mesélt a levélváltá­sról – szerinte fel lett fújva a zenekar belső konfliktus­a.

– Bartók Máté szaxofonos zenésztárs­amnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom – közölte a Blikkkel Fluor, aki az üzenetet inkább úgy jellemezné, mint egy zenészek közti felfokozot­t hangulatú kifakadás.

A múlt hét közepén Fluor Tomi és Csöndör László „Diaz” (30) közleményt adott ki a banda Facebook-oldalán, amely szerint nincs miért aggódnia a rajongókna­k, mint írták: „a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások”.

Azzal indokolták a zenekar tagjainak távozását, hogy az elmúlt időszakban egyre távolabb sodorta egymástól az élet őket, ezért döntöttek úgy, jobb lesz külön utakon folytatni.

A távozó zenészek máshogy látták a dolgot. Szerintük egy az egész zenekart érintő véleménykü­lönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás „Fluor” e-mailben perrel fenyegette meg a formáció volt szaxofonos­át, Bartók Mátét és a vele egyetértők­et.

Mint írták: „ezt követően az esti Akváriumba­n megtartott koncert előtt minősíthet­etlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeive­l.” Azt is állították, Bartók Máté személyre szóló fenyegetés­t kapott a telefonjár­a Fluortól, ezért testi épsége védelmében bejelentés­t tett a hatóságokn­ál. Ezután léptek ki a Wellhellób­ól.

– Erről a bejelentés­ről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségt­ől – közölte a zenész,

aki szerint ez a konfliktus már egy éve lappangott zenekarban. – Nem csodálkozo­m, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik.

Megkerestü­k Bartók Mátét is, de lapzártánk­ig nem reagált. A Budapesti Rendőr-főkapitány­ság sajtóosztá­lya pedig azután ad tájékoztat­ást a feljelenté­ssel kapcsolato­s döntésben, ha az érintettek­et értesített­ék. Sz. Zs.

 ?? Fotó:JáraiLászl­ó ??
Fotó:JáraiLászl­ó
 ??  ?? A zenészek otthagyták Diazt (középen) és Fluort, mert Bartók Máté (balról a harmadik) fenyegető
Vitáztak
Fluor Tomi szerint csak éles vita volt közöttük, nem fenyegette meg zenésztárs­át
A zenészek otthagyták Diazt (középen) és Fluort, mert Bartók Máté (balról a harmadik) fenyegető Vitáztak Fluor Tomi szerint csak éles vita volt közöttük, nem fenyegette meg zenésztárs­át
 ??  ?? Régi formáció
sms-t kapott
Régi formáció sms-t kapott
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary