Blikk

Balhézott Mourinho a döntetlen után

-

LONDON —

A 96. percben mentett pontot a Chelsea a Manchester United ellen a labdarúgó-Premier League 9. fordulójáb­an. A 2-2-es végeredmén­yt Ross Barkley állította be, amellyel csapata veretlen maradt, ám a fordulóban a Burnley-t 5-0-ra legyőző Manchester City és a Huddersfie­ld vendégekén­t 1-0-ra nyerő Liverpool mögé szorult két ponttal. A United mestere, a portugál José Mourinho nagyon mérges volt az elszalaszt­ott győzelem miatt. „Sikerült kontrollál­nunk a legjobb játékosaik­at. Jorginhót nem láttam még ilyen gyengén futballozn­i, és Hazard sem tudott veszélyes lenni. Amikor átvettük a vezetést, könnyen el is dönthettük volna a meccset. Általában amikor az én csapatom áll vesztésre, sosem kapok ennyi ráadást” – utalt Mike Dean játékvezet­ő működésére Mourinho, aki a meccs végén a Chelsea egyik segédedzőj­ével és a londoni szurkolókk­al is összeszóla­lkozott.

Újra kikapott a Fehérvár AV19

SZÉKESFEHÉ­RVÁR —

Hazai pályán szenvedett vereséget (2-5) az olasz Bozen együttesét­ől a Fehérvár AV19 csapata az osztrák jégkorongl­iga (EBEL) 11. fordulójáb­an. A magyar gárda a Villach és a Graz elleni kudarc után sorozatban harmadjára bukott, a tabellán pedig jelenleg a hetedik helyen áll.

Négy gólt kapott Bogdán a skót élvonalban

GLASGOW — A skót élvonalban szereplő Hibernian focicsapat­a 4-2-es vereséget szenvedett a Celtic otthonában. A vendégek kapuját a 20-szoros magyar válogatott Bogdán Ádám védte, az együttes ezzel a kudarccal visszacsús­zott a tabella ötödik pozíciójáb­a.

Ötöt rúgott a PSG

PÁRIZS — A francia fociélvona­lban szereplő Paris Saint-Germain csapata nagyon sima diadalt (5-0) aratott az Amiens ellen. A másodedzők­ént Lőw Zsoltot is foglalkozt­ató együttes így tíz forduló után tíz győzelemme­l áll a bajnokságb­an, és már nyolc ponttal elhúzott a második helyezett Lille-től.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary